Ніж складаний мультитул Opinel 9 Diy (довжина: 201мм лезо: 83мм) жовтий

Матеріал клинка

Ніж складаний мультитул Opinel 9 Diy (довжина: 201мм лезо: 83мм) жовтий

Колір: Жовтий

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 123 оцінок )

1 010

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Opinel 9 Diy – це універсальний «солдат» для виконання будь-яких щоденних завдань, як у побуті, так і в спеціалізованій сфері. Представлена модель складного мультитула від французького бренду, є продовженням серії «Спеціаліст» з держаком від ножа Outdoor. Порівнюючи з лінійкою Outdoor – перша зміна стосується самого клинка, а саме його заточування, полусеррейтор був замінений на два спеціальних чудово заточених поглиблення, основним завданням яких є обрізка проводів і зняття ізоляції з проводів. Другою зміною, є рукоятка, а саме отвори для біт розташовані по боках і бито тримач з торцевої сторони.

В комплект входить дві різні біти: плоска і хрестоподібна, які при необхідності можна встановити в біто утримувач, в якому вони надійно закріпляться з допомогою магніту.

В результаті Opinel 9 Diy має компактною і головне зручною формою, що також володіє кращими в порівнянні з аналогами ріжучими властивостями. Сталь, використана для виготовлення леза – нержавіюча Sandvik12C27. Ергономічна рукоятка виготовлена із стійкого до перепадів температури пластику., який не ковзає в руці. Фіксація клинка з допомогою замка – Virobloc.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 201
Матеріал ручки
  • Поліамід
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».