Ніж складаний Opinel №8 Inox (довжина 190мм лезо: 85мм) бук

Код:  61407967
Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №8 Inox (довжина 190мм лезо: 85мм) бук

Код:  61407967

Є в наявності

475

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Opinel №8 Inox – це складний багатофункціональний ніж, виконаний з якісних та головно довговічних матеріалів. Серія класичних складних ножів Tradition від французького бренду Опінель, включає виключно міцні матеріали та надійні механізми, які забезпечують безпеку використання інструменту в будь-яких умовах. Застосовувати уявлення ніж можна для різних цілей, саме для нарізування продуктів навіть у польових умовах. Ніж після використання можна сполоснути водою та прибрати в чохол та піхви без додаткового догляду.

Клинок ножа №8 Inox виконаний із перевіреної годиною нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27. Використовуваний для виготовлення нержавіючий сплав, що поєднує в собі оптимально підібрані елементи для забезпечення кращої стійкості від корозії при підвищеній вологості навколишнього середовища, без проблем упорається з опором у намоченому стані без особливого догляду.

Фіксування клинка здійснюється унікально запатентованою системою компанії Opinel – замком Virobloc. Використана система являє собою обертове кольце біля підстави клинка і рукоятки, при повороті відкривається отвір, через яке витягується клинок, для закривання потрібно виконати зворотну операцію.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Загальна довжина, мм
  • 190
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Павло Бордюгов
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Не первый раз пользуюсь ножом, всё устраивает. Качество отличное

    Переваги:
    Качество

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».