Арбалет гвинтівкового типу Man Kung 150A1PB (довжина: 780мм, сила натягу: 18кг), комплект, чорний

Код:  61566069

Арбалет гвинтівкового типу Man Kung 150A1PB (довжина: 780мм, сила натягу: 18кг), комплект, чорний

Код:  61566069

Немає в наявності

4 580

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зручний гвинтівковий арбалет Man Kung MK-150A1PB підходить для стрільців-початківців. Представлена ​​модель є однією з моделей серії МК-150, яка відрізняється від своїх аналогів класичною формою та відноситься до порівняно бюджетної спортивної зброї. Головними відмінними рисами арбалету з серії MK-150 є висока якість складання, чудова збалансованість і найкраща за типом потужність.

Дана модель випускається із застосуванням двох різних матеріалів – пластику та натурального дерева. До полегшеного корпусу виконаного з алюмінію прикріплений пластиковий приклад та цівка. Також модель пістолетного арбалета Man Kung MK-150A1PB наділена чудовими показниками потужності та досягається за рахунок використання надійної дуги, яка надає швидкості стрілі 64 м/с. Для збільшення потужності в нашому інтернет-магазині можна придбати дуги з більшою силою натягу.

Особливо конструкції можна віднести встановлений приціл з можливістю регулювання, що дуже рідко зустрічається в бюджетних випадках арбалетів. Арбалет чудово підійде як для спортивної, так і для розважальної стрільби.

Арбалет Man Kung MK-150A1PB збалансований арбалет із гарними стрілецькими характеристиками за доступною ціною.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами