Тактичний, міської, штурмової,військовий рюкзак ForTactic 30-35 літрів Хакі

2 відгуки

Код:  71888151

Тактичний, міської, штурмової,військовий рюкзак ForTactic 30-35 літрів Хакі

2 відгуки

Код:  71888151

Продавець:Real Tactic

4.4/5  ( 327 оцінок )

700

Є в наявності

24

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак призначений для застосування у військових цілях.
З його допомогою можна здійснювати бойові завдання різного ступеня складності.

Мисливці і рибалки воліють використовувати тактичний рюкзак, так як він має всі необхідні для цього якості.
Рибалкам також підійде тактичний рюкзак, Ви зможете укомплектувати додатковими елементами використовуючи систему кріплення MOLLE.

Тактичний рюкзак забезпечений нашитими панелями з липучки "Velcro", на які можна помістити нашвки, іменну смужку, світловідбивачі або прапор.

-ЗРУЧНА СПИНКА. Анатомічна спинка рюкзака має спеціальний ущільнювач і вентиляційну систему, що забезпечує комфорт при повному завантаженні рюкзака і при використанні його в жарких кліматичних умовах.

-ПИТНА СИСТЕМА. У цій моделі передбачено спеціальне відділення для питної системи, що значно полегшуємо і прискорює цю процедуру під час походів, особливо багатоденних, в умовах важкого доступу до води і т. д. Ці рюкзаки дозволяють здійснювати багатокілометрові марш-кидки без зупинки, система дозволяє пити прямо на ходу.

-КОМПРЕСІЙНІ РЕМЕНІ. Рюкзак оснащений компресійними ременями для щільної утяжки рюкзака при неповному завантаженні, що дозволяє ефективно перерозподіляти навантаження, що особливо важливо в тривалих походах.

-КРІПЛЕННЯ MOLLE. З трьох боків рюкзака нашито кріплення для спорядження типу "MOLLE/SlickStick System™". Розміщення з задоволенням додаткові подсумки під флягу, GPS або будь-яке інше спорядження.

-ЛИПУЧКА "VELCRO".

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Оксфорд
Розмір
  • 48х28х26см
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Юрий Руденко
    Відгук від покупця. Продавець: Real Tactic
  • Анастасія Анатоліївна
    Відгук від покупця. Продавець: Real Tactic

    Рюкзак хороший. Але засмутив сервіс. Оплату здійснила в п'ятницю до обіду. Пообіцяли відправити в день оплати або зранку в суботу. На сайті світилася накладна, але по факту товар на нову пошту ніхто не відніс. В понеділок довелося турбувати менеджерів, які навіть не знали, що замовлення не відправили.
    Рюкзак рекомендую. Сервіс підкачав і залишив неприємний осад