Ніж фіксований CRKT Dragon Knife Fighting Silver-Black (довжина: 236мм, лезо: 111мм)

Матеріал клинка

Ніж фіксований CRKT Dragon Knife Fighting Silver-Black (довжина: 236мм, лезо: 111мм)

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

1 305

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Витончений, стильний фіксований ніж виробництва відомої компанії CRKT C/K GRAGON. Представлений ніж був розроблений в унікальному дизайні у співпраці Боба Каспера і братів Кроуфорд. Боб Каспер відомий письменник і бойової інструктор, який у своєму обучательном курсі використовував для прикладу ножи з клинком типу Warncliffe з яким показував всі принципи екстремального рукопашного бою. Методика Каспера використовує можна сказати автоматичні умовні рефлекси з минимальныс рухом тіла, тобто ніж є основною частиною руки. Брати Кроуфорд займалися розробкою рукояті для даного ножа, і що додало строгості і брутального дизайну для ножа.

Цей ніж має невезде зустрічається форму наконечника клинка - конічну загострену форму. Клинок з таким лезом і заломленої формою в напрямку обуха називається Wharncliffe таку назву було дано йому ще на початку XIX століття, яке було присуджено англійському лорду замовив цей клинок свого ножеделу. Такий клинок відмінно знадобитися для того щоб дуже якісно стругати, з таким наконечником легко буде вирізати невеликий отвір. Також відмінно підійде для скобления і зручного різу, так як його лезо має ідеально рівну ріжучу кромку.

Клинок виготовлений з високоміцної нержавющей стали 9Cr18MoV з довжиною клинка в 111 мм і товщиною тягар на 3.5 мм, що дозволить виконувати роботи різного типу та різного фізичного навантаження. Гарт стали в 58-60 HRC чудово витримує бічні і рубають навантаження, при цьому не ушкоджуючи і не утворює жодного відколу. Рукоять також виконана в незвичайному стилі, що головним чином відразу кидається в очі, так це велика виїмка для розташування великого пальця звана Choil, що дозволить більш впевнено утримувати представлений ніж у руці. Текструрированный матеріал Zytel забезпечить оптимальне зчеплення рукояті з руками в рукавичках так і період підвищеної вологості долоні.

Zytel — інноваційний матеріал композитного типу, головними складовими якого є поліаміди та їх полімери, скловолокно і подрібнений кевлар. Zytel запатентований компанією DuPont. Zytel відмінно витримує великі температури, має високі ударні характеристики, добре піддається фарбуванню і практично не горючий. Зайтел не вбирає вологу і стійкий до більшості хімічних сполук.

Характеристики

Матеріал клинка
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».