Ніж складаний керамбит SPYDERCO Civilian С12GS (довжина: 23.0 см, лезо: 10.5 см), помаранчевий

Довжина клинка, мм
  • 105
Матеріал клинка

Ніж складаний керамбит SPYDERCO Civilian С12GS (довжина: 23.0 см, лезо: 10.5 см), помаранчевий

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

754

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Американська компанія Spyderco випускає високоякісні ножі, мечі і більшість ножів в цілому виробляються в Японії. Такий дослідної компанії належить безліч патентів на функції в ножах, якими ви користуєтеся щодня. Одні з них це патент на відкриття ножа однією рукою (One Hand), у вигляді круглого отвір у клинку ножа.

Ніж керамбит Civilian був розроблений компанією Spyderco спеціально для урядових структур в 90-х роках. Застосовувався агентами під прикриттям в наркокартелі в якості екстреного зброї або як його ще називають "ніж останнього шансу". За вимогами ніж повинен був бути компактним, не важким, швидко приводиться в бойову готовність. Його завданням було не вбити супротивника, а знешкодити на час, тому застосували серрейторное лезо округлої форми, довжиною 105мм і товщиною обуха 3мм.

Керамбиты в сучасному світі мають більш вузький спектр застосування але все ж залишилися фанати, яким даний ніж за душі, його скуповують колекціонери з-за його унікальності та історичної цінності. Також застосовується ніж для самооборони або побутових потреб, серрейторное лезо чудово справляється з волокнистими матеріалами.

У Civilian C12GS використовується високоякісна вуглецева сталь VG-10 з захистом від корозії. В'язка структура сталі дозволяє загартувати її до твердості 60-63 RС.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 105
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 230
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».