Ніж фіксований Spyderco Reverse (довжина: 20см, лезо: 9.5 см), чорний

1 відгук Код:  150249821
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж фіксований Spyderco Reverse (довжина: 20см, лезо: 9.5 см), чорний

1 відгук Код:  150249821

Продавець:ua-club

4.5/5  ( 87 оцінок )

725

Немає в наявності

5

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нескладною ніж Spyderco Reverse - кращий продукт компанії для самозахисту. Ніж виготовлений з нержавіючої сталі CTS-BD1, який володіє чудовими ріжучими характеристиками. Рукоять даного виробу виготовлена з двох текстурних накладок з синтетичного матеріалу G-10, які вигнуті таким чином, щоб отримати зручні виїмки з обох боків біля основи клинка, що мають симетричний вигин.

Ніж виготовлений з високою точністю з нержавіючої сталі, відмінної якості. Клинок має злегка увігнутий профіль і надзвичайно гострий кінчик, що надає ножу агресивний вид. Для забезпечення безпечного носіння клинка, в комплект входять піхви, з кріпленням на пояс або ремінь. Піхви виготовлені під замовлення з пластичного матеріалу, який був ідеально підігнаний під геометрію граней.

Ніж був створений за допомогою співпраці двох тренерів по самообороні з дуже різноманітними прийомами тактики ножового бою. Незважаючи на різницю їх переконань, вони вирішили об'єднати свої зусилля і створити ніж, який буде однаково ефективно працювати з обома методиками їх.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 200
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Марк
    Продавець: ua-club

    это оригинальный?Не подделка?

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».