Ніж складаний Spyderco Khalsa (довжина: 17.5 см, лезо: 8 см), чорний

Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка

Ніж складаний Spyderco Khalsa (довжина: 17.5 см, лезо: 8 см), чорний

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

725

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рідкісна версія ніж Spyderco Khalsa від відомого виробника інструментів самозахисту. Дана версія ножа була проведена під авторством відомого ножового майстра Jot Singh Khalsa. Крім самої назви майстер приніс у конструкцію, елементи символічного сакрального ножа сикхів - Кирпана. Автор є послідовником даної релігії, основним елементом якої є носіння ножа за поясом. Ніж вийшов досить незвичайного дизайну в якому поєднуються етнічні елементи і атрибути сучасного складного ножа.

Накладки ножа виконані з міцного матеріалу G-10 з приємної на дотик текстури. Текстура призначена як для додання ножу певного стилю, і виконує роль антиковзною поверхні.

Клинок даного ножа виготовлений із сталі VG-10. Сталь володіє хорошою ударною міцністю, що дозволяє використовувати ніж в будь-яких погодних умовах. Незважаючи на високий вміст хрому, що забезпечує корозійну стійкість, при виготовленні сталі VG-10 майстри використовують цю сталь в якості центрального шару, а обкладку виготовляють з більш м'якої сталі.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 175
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».