Ніж складаний Ontario Bob Dozier Arrow (довжина: 208мм, лезо: 92мм, чорне), чорний 9101

Матеріал клинка

Ніж складаний Ontario Bob Dozier Arrow (довжина: 208мм, лезо: 92мм, чорне), чорний 9101

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 114 оцінок )

2 378

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нестандартна модель складного ножа Bob Dozier Arrow, від відомого американського виробника тактичних ножів компанії Ontario. Раніше компанія прославилася виробництвом одного з самих популярних і затребуваних ножів у всьому світі це модель Ontario RAT-1. Особливою рисою даного ножа є те, що дизайн розроблений досвідченим дизайнером Bob Dozier. В результаті чого ніж має досить ергономічні і компактні габаритні розміри, при невеликій загальній вазі, при якому ніж взагалі не відчувається як при використанні, так і при транспортуванні в кишені штанів або в невеликій кишені рюкзака. До практичним властивостям ножа можна віднести застосування ножа в ролі щоденного інструменту так як за рахунок невеликих розмірів він може переноситься в кишені брюк або джинсів. Технологічний процес виробництва складається з великої кількості встановлюють деталі дій, результатом чого є кінцевий продукт, який стає кращим ножем із серії складних і ультралегких. При виробництві представленого ножа були застосовані першокласні матеріали, які володіють високою міцністю і стійкістю до зносу. Запакований даний ніж Ontario Bob Dozier Arrow у фірмову картонну упаковку, яка своїми візуальними властивостями отличимая від інших, тим самим роблячи ніж оригінальним подарунком як починаючому любителю так і професійному майстру у сфері ножового мистецтва.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Liner lock
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».