Ніж CRKT Hammond Black Cruiser (CR7904)

Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж CRKT Hammond Black Cruiser (CR7904)

Продавець:Eagle

4.1/5  ( 36 оцінок )

1 260

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Створений у колаборації компанії CRKT і Джима Хамонда (Jim Hammond) багатоцільовий складення заслужено отримав багато похвал. CRKT Hammond Cruiser Black рясніє фішками. Наприклад, рукоятка оснащена похилим тыльником з насічками для надійного упору великим пальцем і глибокою виїмкою для вказівного, що дозволяє ідеально контролювати ножа. Проста відкрита конструкція робить елементарної чищення інструменту. Надійний Liner Lock оснащений додатковою блокуванням LAWKS, яка не дозволить скластися клинку навіть при дуже серйозних навантаженнях. Ніж випускався з 2004 року використовуючи сталь AUS-6 і AUS-4, а для потреб військових з AUS-8. Сучасна версія випускається з 8Cr14MoV виключно за замовленням великого американського оптового продавця ножів, тому на офіційному сайті цієї моделі ви не знайдете. Компанія CRKT® (Columbia River Knife and Tool®) була заснована в 1994. З перших днів в основу була поставлена інноваційність і порядність. Компанія взяла на себе зобов'язання створювати ножі та інструменти, які будуть надихати на подвиги і витримувати будь-які випробування. Для цього компанія співпрацює з багатьма світовими дизайнерами і слід простим принципом: Найбільшу річ яку CRKT може дати своїм користувачам, це Впевненість у Руці (Confidence in Hand®).

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 228
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».