Ніж Opinel №7 Inox VRI Trekking (1444)

Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж Opinel №7 Inox VRI Trekking (1444)

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 213 оцінок )

695

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Opinel 7 VRI Trekking (001444)

Невеликий ніж, який зручно носити в кишені або чохлі. Його клинок цілком впорається з папером, картоном, деревом і продуктами. Яскраві кольори не тільки радують око, але і допоможуть знайти ніж якщо той опиниться на траві, землі або снігу. А шкіряний шнурок допоможе витягти ножа з кишені або чохла. Ніж має фіксатор клинка оригінальної конструкції («Viroblock»), що з'явився в 1955 році. Фіксатор представляє собою муфту з розрізом. Муфта розташовується безпосередньо в місці з'єднання клинка та руків'я. У відкритому стані розріз на муфті поєднаний з площиною клинка.

Рукоять виготовлена з бука. Форма рукояті дозволяє зручно і надійно утримувати ножа. Сталь Sandvik 12C27-одна з найбільш збалансованих ножових сталей, володіє одночасно відмінними характеристиками заточування, високою міцністю і стійкістю до корозії.

З діапазоном твердості 54-61 HRC, високою ударною в'язкістю, відмінним збереженням ріжучої кромки і гарною корозійною стійкістю, 12C27 є рекомендованою сталлю для виробництва мисливських і складаних ножів, високоякісних кухарських і тактичних ножів. Завдяки дуже тонкому відома площин кліка (спусків) ножі Opinel відмінно ріжуть навіть будучи злегка затупленими. Також відомо, що ножі Opinel використовував Пабло Пікассо для роботи зі скульптурою.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 80
Загальна довжина, мм
  • 185
Тип складаного ножа
  • На шайбах
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».