Ніж Kershaw Launch 1 чорний (7100BW)

1 відгук Код:  200278087
Довжина клинка, мм
  • 86

Ніж Kershaw Launch 1 чорний (7100BW)

1 відгук Код:  200278087

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 210 оцінок )

8 036

Є в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Утворена в 1974 році компанія Kershaw є одним з лідерів американського ринку різальних інструментів. Безліч виробничих патентів і присуджені нагороди красномовно говорять про високе визнання серед покупців і фахівців.

Kershaw – це інноваційні технології, фірмовий дизайн та вкрай доступна ціна! Kershaw Launch – це автоматичний складаний ніж для щоденного використання. Ніж обладнано системою Push-button Lock, яка дозволяє відкрити ніж за лічені секунди, а також надійно блокує клинок під час використання. Відкриття здійснюється за рахунок натискання кнопки, для закриття ножа кнопку потрібно утримувати.

Клинок виготовлений із порошкової сталі СРМ154. Покриття BlackWash забезпечує додатковий захист та стійкість до соляної та кислотної корозії. Рукоятка виконана з анодованого алюмінію. Знімна кліпса дозволить ефективно використовувати ніж правше так і лівше.

У повсякденності сучасної людини впевнено закріпилися доладні ножі, що поміщаються в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не лише відповідають заявленій якості, а й допомагають людині впоратися з різними завданнями.

Всі товари такого класу відносяться до холодної зброї, бо хоч це туристичні моделі, хоч міські вони однаково мають гостру частину, і можуть нашкодити людині. Діячі правозахисних організацій дійшли висновку, що складані ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими мечами. Вони перевершують їх за міцністю, надійністю, розмірами та вагою. Крім власного захисту вони застосовуються з більш гуманних цілях – використовують у подорожі, відпочинку на природі, до роботи на польових умовах.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. 

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 86
Загальна довжина, мм
  • 203
Вага, г
  • 114
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».