Кишеньковий ніж Real Steel Terra black-7451 (Terrablack-7451)

Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Real Steel Terra black-7451 (Terrablack-7451)

Колір: Чорний

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 820

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Terra satin – оригінальний edc ніж, в основу концепції якого покладено простота і практичність. Він є результатом колаборації Real Steel і Poltergeist Works, і містить у своїй конструкції ряд цікавих ідей, які є результатом цієї співпраці.

Конструктивно Real Steel Terra satin – складаний ніж з замком типу liner lock, з можливістю розкриття однією рукою за допомогою подпальцевого отвори на клинку.

Проста, відкритого типу рукоять, скріплена парою порожнистих гвинтів великими плоскими шліцами. Розібрати її, або навіть, почистити не розбираючи, завдяки такій конструкції, дуже легко буквально «на коліні» в польових умовах.

Лайнери з нержавіючої сталі покриті чорними полімерними накладками з приємно шорсткуватою текстурою. Матеріал накладок – G10, добре відомий своєю міцністю і довговічністю. Завдяки простоті своїх форм і можливості легко переставити кліпсу ніж однаково зручний як для право - і ліворуких людей.

Клинок виготовлений з сталі 14C28N, нержавіючої, добре тримає заточку, міцною. Спуски клинка прямі від обуха і утворюють клин. Форма обуха незвично закруглений, що виглядає цікаво і приємно при дотику. Зверху біля основи клинка нанесена насічка, положення якої вкрай вигідно з точки зору ергономіки силового різання. Взагалі такий клинок повинен різати і колоти на дуже гідному рівні.

Поверхня клинка оброблена методом сатинування і добре візуально поєднується з чорним кольором накладок рукояті.

Цей красивий і практичний ніж відмінно підходить на роль кишенькового EDC. Оптимальне поєднання ціни, якості і надійності цієї моделі впевнено говорить на користь цього твердження.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 37
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 90
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».