Кишеньковий ніж Bestech Knives Dolphin-BT1707A (Dolphin-BT1707A)

Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Bestech Knives Dolphin-BT1707A (Dolphin-BT1707A)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

7 440

Немає в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сучасні китайські виробники все більше і більше руйнують розхожий стереотип «китайське, значить – дешеве і погане».
Великий практичний досвід, сучасні виробничі лінії, серйозна ресурсна база, все це дозволяє новим торговим маркам з Піднебесної підніматися на той високий рівень, на якому раніше стояло дуже обмежене число західних брендів.

У назві бренду не дарма є співзвуччя з терміном «хай-тек». Дизайни його преміумних ножів, інакше, ніж ультрасучасними, не назвеш.

BT1707C DOLPHIN в першу чергу звертає на себе увагу складними і цікавими формами 3D-ручки і клинка. Ніж дійсно незвичайний і красивий. Навіть отвір під темляк виглядає як концептуальна частина цілісної дизайнерської задумки.

Але і з технічної точки зору у цього ножа все на надсучасному рівні.
Рукоять виконана з титанового сплаву 6AL4V. Цей легкий і міцний матеріал широко застосовується в аерокосмічній галузі. Застосування його в конструкції ножа говорить про особливий, люксовому статус Дельфіна.

Підтверджує це і матеріал клинка – CPM-S35VN. Ця порошкова сталь розроблялася Chris Reeve Knives спеціально для виготовлення ножів і на бюджетних виробах її не зустрінеш. Вона прекрасно пручається корозії, ударних навантажень і викришування. Ріжуча кромка леза, виготовленого з цієї сталі, довго зберігає гостроту навіть при активному використанні.

Конструктивно BT1707C DOLPHIN є флиппером з замком системи frame lock. Керамічні підшипники забезпечують йому гладке і безвідмовне розкриття. Зручна пружина замку забезпечена сталевим сухарем, значно підвищує ресурс.

Клинок, що має при побіжному погляді класичний профіль з незначним скосом майже прямого обуха, при більш пильному погляді, має дуже цікаву форму. Спуски прямі, високі, з невеликими підводами. По всій довжині обуха знята фаска, формує ефект фальшлезвия. В передній своїй частині бічні площини клинка майже по тантоидному сходяться до вістря.

Клинок резучий і добре контрольований. Його довжина – 95 мм. Товщина по обуху – цілих 4 мм. Покриття – легкий, приємний оку stonewash.

BT1707C DOLPHIN є річчю по-справжньому іміджевої. Він дійсно цікаво виглядає і звертає на себе увагу. І при цьому він дуже ергономічний і має технічні характеристики, що дозволяють виконувати з його допомогою широкий спектр дій, від тонких маніпуляцій, до дій з деяким зусиллям.

Такий ніж підійде цінителю, який бажає придбати оригінальний і примітний легкий складаний EDC ніж, який не підведе його і серйозної роботи.
Враховуючи якість і кількість праці вкладеного в BT1707C DOLPHIN, у західного бренду такий ніж коштував би на порядок дорожче. BESTECH KNIVES поки ще пропонує таке якість за цінами більш ніж помірним. І це теж незаперечний плюс топових ножових позицій цієї марки.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Довжина клинка, мм
  • 87
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».