Кишеньковий ніж Bestech Knives Grampus-BG02A (Grampus-BG02A)

Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Bestech Knives Grampus-BG02A (Grampus-BG02A)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 288

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви обираєте собі кандидата в EDC ножі – складник BG02A Grampus від Bestech Knives буде відмінним вибором. Ножі останніх серій від бренду Bestech цікаві як своїми оригінальними дизайнами, так і високою якістю матеріалів і збірки. «Grampus» перекладається з англійської як «ластівка». Досить подивитися на обриси BG02A і стає зрозуміло, що назва цього хижого кита йому відмінно підходить.

Насамперед, такі характерні обриси ножу надає клинок. Цей drop point має досить оригінальну форму, дійсно нагадує рило акули або касатки. Примітним наслідком такого дизайнерського рішення є вістря клинка, який, завдяки своєму становищу і наявності яскраво вираженого фальшлезвия, дозволяє їм здійснювати досить чітко спрямовані маніпуляції.

Ще одним безсумнівним плюсом ножа є сталь D2, з якої він виготовлений. Загальновідомо, що ця «напів-нержавіюча» сталь володіє високим вмістом вуглецю, з-за чого прекрасно утримує заточку навіть після активної силовий експлуатації. Позитивні якості стали D2 зробили її високо популярним матеріалом для виготовлення ножів середнього цінового сегмента по всьому світу (особливо в США).

Спуски ножа прямі від верхньої чверті. Фальшлезвие йде майже по всій довжині клинка. Ріжуча кромка перед плавцем завершується добре невеликим чойлом, істотно полегшує акуратну заточування ножа.

Обух має товщину 3.2 мм, що, в поєднанні з D2, явно говорить про те, що ніж цілком годиться для важкої роботи. Причому, навіть при серйозних навантаженнях, завдяки глибокому рефленню накладок рукояті, він міцно сидіти в долоні.

Матеріал накладок – G10. Цей матеріал давно відмінно зарекомендував себе в якості вкрай міцного і стійкого до впливу вологи, агресивних хімічних речовин і перепадів температур.

Сама рукоять зібрана з пари полегшених сталевих лайнерів і являє собою жорстку і міцну конструкцію.

За способом приведення в робоче положення ножа є флиппером. В осьовому механізмі знаходяться підшипники, роблять розкриття ножа однією рукою справою не тільки легким, але навіть приємним. Доводиться буквально стримувати себе, щоб не загратися.

Сталева пружина замку фіксує клинок надійно і без збоїв. Знімається ж з фіксації зручно і без заминки.

Плавець клинка досить великий і в розкладеному стані працює упор під пальці. Що є гарним доповненням до чіпкості накладок рукояті.
На обуху знаходиться невелика, що стала вже традиційною, насічка.

Таке враження, що виробник зробив все, щоб ніж навіть в самих екстремальних умовах залишався в руці хазяїна. Навіть якщо ця рука буде слизькій чи мокрій.

Додаткової фішкою ножа є виступ бэкспейсера, є склобою. Там же розташовано і отвір під темляк.
Кліпса, яка фіксує ніж на кишені, виконана акуратно і не є відчутною перешкодою при утриманні ножа.

Ніж вкрай цікавий. Зроблений в EDC форматі, він демонструє всі якості, які можуть допомогти йому впоратися і з важкими навантаженнями в надзвичайних умовах.
Наявність склобою, міцність, надійна посадка в долоні – цілком ймовірно, такого ножу знайдеться місце і в бардачку вашого автомобіля?

Цікаве поєднання технічних характеристик, плюс гідне співвідношення ціни і якості, є серйозним приводом для того, щоб купити цей складаний ніж від Bestech Knives.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.4
Довжина клинка, мм
  • 88
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».