Ніж Складаний Grand Way 6430

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Ніж Складаний Grand Way 6430

Продавець:VMP

4.8/5  ( 936 оцінок )

367

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж не є холодною зброєю, оскільки не відповідає багатьом ознаками х. о. Ключовими параметрами даного ножа є довжина леза менше 90 мм, відсутність упору.
Сучасний складаний ніж з клинком з високоякісної нержавіючої сталі марки 440С. Сталь 440С є сучасної високоякісної нержавіючої сталлю. Візитна картка 440С висока зносостійкість і твердість, яка забезпечується високим вмістом вуглецю і легуванням молібденом і ванадієм. Хімічну стійкість сталі надає високий вміст хрому, що додає додаткову зносостійкість. Ця сталь складна в заточенні, такі ножі погано правляться мусатов, і доведеться витратити чимало сил, щоб переточить такий клинок, але завдяки її зносостійкості робити це доведеться набагато рідше, ніж у разі використання більш дешевих сталей.
Потужний і міцний клинок, загартований до 59 HRC, володіє хорошим різом і чудовою проникаючою здатністю. Приємну тяжкість ножу надають міцні сталеві плашки рукояті і масивна фурнітура, скріпляє клинок і рукоять, міцність якої забезпечується великою кількістю втулок. Відкрита конструкція на гвинтах дозволяє легко регулювати ніж, ремонтувати і чистити. Варто відзначити двосторонній шпенек на лезі, що робить ніж зручним для використання як правшам, так і лівшам.
Міцному складаного ножа потрібен надійний замок – в цьому ножі це добре себе зарекомендував лінійний замок «Liner Lock». Замок надійний в своїй простоті, відпрацьований у виробництві і вкрай невибагливий. Унікальна ергономічна форма рукояті безпечна в роботі, завдяки насічках і 3d обробці накладок. Накладки рукоятки виготовлені з композитного матеріалу G-10 чорного кольору - склопластику високої якості. Композиція фенольних смол і скловолокна володіє чудовою міцністю, має добру маслобензостійкість, стійкістю до вологи, не проводить електричний струм, довговічна і технологічна. Шорсткі текстурированые накладки з G-10 приємні на дотик і не ковзають навіть в мокрій руці. Шпенек на клинку, а також конструкція замку дозволяють відкривати і складати ножа однією рукою. Наявність кліпси забезпечує зручне постійне носіння ножа з собою.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».