Ніж Складаний Grand Way S-28

Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж Складаний Grand Way S-28

Продавець:VMP

4.8/5  ( 936 оцінок )

691

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Основні характеристики ножа S-28 загальна довжина – 225 міліметрів; довжина в закритому положенні – 130 міліметрів; довжина клинка – 95 міліметрів; сталь: 9Сr18MoV; твердість – 58 одиниць по Роквеллу; обробка клинка – поперечний сатинування; товщина клинка в обухові – 3, 6 міліметрів; накладки рукояті – G10; маса – 170 грамів.

В цілому, при певної витонченості форм – ніж S-28 відчутно важкувато, міцний і надійний, такий собі, складаний ломик.

Ніж має чудово опрацьовану механіку, хід клинка при розкладанні і складанні – м'який і плавний, чому сприяють не тільки загальні конструкційні характеристики, але і латунні шайби в осьовому сайті.

Рукоять має відмінну ергономіку – ніж відразу добре і надійно лягає в долоню, завдяки відмінній «цеплючести», яку дають бездоганно підігнані плашки чорного кольору з композиту G10. Незважаючи на те, що рукоять досить довга і велика, вона просто відмінно лягає в руку. Кліпса – міцна, жорстка і в міру широка, отвори для її перестановки дозволяють ставити її в будь-який з чотирьох можливих положень.

На обуху клинка, присутній упор під великий палець, доповнений великою, не «злий» насічкою. Завдяки своїм розмірам ніж більш зручний при силовому резе і струганні – більш тонкі роботи, це, швидше, не його коник.

загалом, S-28 – дуже цікавий ніж, що зручно лежить в руці, відмінно ріже, а сталь 9Сr18MoV довго тримає заточку. 9Сr18MoV – китайська нержавіюча сталь, відрізняється підвищеним вмістом вуглецю і хрому, є близьким аналогом сталі AUS-10.

Парадоксально, але чималі вага і розміри, є однозначними перевагами для носіння його кожен день.

Розміри – оптимальні для різноманітних робіт у різних ситуаціях. Якщо у вас суперечливі вимоги до ножу: щоб він був міцним і ломовитым, але при цьому добре не тільки стругав, але і різав, то S-28 – це якраз те, що вам потрібно.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».