Ніж Opinel 9 Diy, жовтий (OP001804)

Матеріал клинка

Ніж Opinel 9 Diy, жовтий (OP001804)

Колір: Жовтий

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1917 оцінок )

990

Є в наявності

4

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Опинель славиться виробництвом ножів і інструментів для найрізноманітніших цілей. При цьому, дана компанія має більш ніж столітній опитопіраясь на який, вона виробляє тільки високоякісні зразки. При цьому, основний акцент компанія робить на виробництві складних ножів для повсякденного використання, полювання, риболовлі, туризму та інших занять, де може знадобитися надійність і зручність ножів Опинель.

Одним з таких ножів, є Опинель 9 DIY. Клинок даного ножа виготовлений з нержавіючої сталі, марки Sandvik 12С27. Кожен виготовлений клинок проходить термічну обробку, завдяки якій досягається твердість 58 HRC. У підстави леза розташована пара поглиблень, за допомогою яких можна обрізати або оголяти дроти. Рукоятка виконана з високоміцного пластика (армоване скловолокно з поліміадом). Вона має невеликі відділення під дві змінні біт-викрутки (пласка і хрестоподібна), які присутні в комплекті. Ніж Опинель 9 DIY призначений для повсякденних, домашніх справ і дрібного ремонту. Також даний ніж, шляхом установки насадок в торець рукоятки, може трансформуватися в компактну викрутку.

Як і більшість складних ножів Опинель, ця модель також оснащена оригінальним замком конструкції "viroblock". Даний замок надійно фіксує клинок в одному з двох положень і не дозволяє клинку зіскочити, закритися або відкритися як під час роботи, так і при транспортуванні. Ніж Опинель 9 DIY є вкрай зручним варіантом для застосування в домашніх умовах, а висока якість використовуваних матеріалів і збірки забезпечують справжню довговічність.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Колір
  • Жовтий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».