Ніж тренувальний Cold Steel Recon Tanto (92R13RT)

Ніж тренувальний Cold Steel Recon Tanto (92R13RT)

Продавець:SVM

4.7/5  ( 30 оцінок )

938

838

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ще одне гідне доповнення в лінійці тренувальних ножів від американської компанії Cold Steel. Дана модель була створена найбільш близько до оригіналу, і може бути використана як в індивідуальному тренінгу, так і в відпрацювання групових прийомів. Незважаючи на те, що ніж виконаний з міцної гуми, виглядає і відчувається в руці він практично як його сталева версія. Гумові леза з матеріалу Santoprene є досить м'якими і гнучкими, щоб запобігти ймовірність більшості тілесних ушкоджень. Прекрасний вибір для тренування! Тренувальна версія ножа. Виробник зробив зовнішній вигляд ножа максимально реалістичним, що дозволять використовувати його для того, щоб попрактикуватися самостійно, для виконання тренувальних вправ з роззброєння, демонстрації і будь-яких інших занять, в яких вам необхідно максимально наблизитися до реальної ситуації без екстремальної небезпеки і ризику, пов'язаного з використанням цього ножа. Матеріал ножа — армований пластик, що надає ножу твердість а тренувального бою реалістичності. Дизайн ножа ретельно розроблений провідними майстрами американської збройової компанією Cold Steel, враховуючи всі тонкощі дизайну і приналежності. Цей виробник холодної зброї має багаторічний досвід і традиції, що робить його одним з найбільш шанованих брендів. Купуючи продукцію Cold Steel, ви переконаєтеся в її якості і функціональності на довгі роки.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».