Ніж Kershaw Pico (3470)

Ніж Kershaw Pico (3470)

Продавець:SVM

4.7/5  ( 30 оцінок )

1 651

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Kershaw Pico – джентльмен не позбавлений практичності і з хорошим запасом міцності. Дизайнер Ліс Джордж (Les George) – відомий ножедел і колишній морський піхотинець, проектував ніж Kershaw Pico, як практичний інструмент на кожен день, володіє відмінною ергономікою і приємним оку дизайном, і у нього це відмінно вийшло. Сталь на клинку Kershaw Pico - 8Cr13MOV, що традиційно для Kershaw. Випускаючи безліч моделей своїх ножів Kershaw використовують саме цю марку стали, по праву вважаючи її найбільш збалансованої за своїми експлуатаційними характеристиками і привабливою за ціною. Kershaw Pico маючи клинок з цієї сталі добре точиться і не погано тримає заточку, стійкий до корозії. Механізм відкривання Kershaw Pico оснащений системою SpeedSafe. SpeedSafe – це запатентована система допомоги при відкритті ножа. Щоб привести клинок Kershaw Pico в рух досить натиснути на плавник фліппера, тим самим стронув його з місця, решта асист зробить за вас. Ніж Kershaw Pico – володар простою, лаконічною і ергономічну ручку, не має жодних виштамповок або поглиблень. Рукоять Kershaw Pico виконана зі сталі - проста, надійна, невибаглива, містить необхідний мінімум деталей. В руці ніж Kershaw Pico відчувається приємною вагою, але його вага всього 105 г, що важливо при щоденному носінні на кишені. Kershaw Pico, як і безліч інших моделей Kershaw має замок типу Frame Lock. Замок такого типу вважається одним із самих надійних і міцних. При утриманні Kershaw Pico рука підтискає замок, надійно замикаючи клинок у розкритому положенні. Форма клинка Kershaw Pico – drop point, клинки такої форми універсальні у використанні. Наявність фальшлезвия надає клинку Kershaw Pico міцності і забезпечує хорошу проникаючу здатність. Спуски на клинку Kershaw Pico високі і увігнуті – а якщо врахувати товщину клинка 2,5 мм, то виходить злющий різак. На обуху, є насічка, що забезпечує надійне утримання Kershaw Pico при силовому резе. Така ж нанесена насічка на плавник фліппера і покликана забезпечити надійне зчеплення з пальцем при відкритті ножа. Ріжучу кромку і плавець фліппера поділяє чойл, його присутність дозволяє зручно заточити або поправити клинок по всій довжині.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».