Ножі RUIKE Кишеньковий ніж Ruike P127-B Чорний (P127-B)

Матеріал клинка

Ножі RUIKE Кишеньковий ніж Ruike P127-B Чорний (P127-B)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

2 490

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Ruike була заснована в 1998 році. Спочатку це була відносно невелика фірма, яка займалася розробкою та дизайном різноманітних ножів для інших, більш великих компаній. Майже за 20 років роботи, інженери та конструктори Ruike отримали колосальний досвід у створенні різноманітних ножів.

В 2016 році, через майже 20 років з моменту заснування компанії, під брендом Ruike були випущені перші ножі. Головними їх перевагами є висока якість збірки, надійність, продуманість конструкції і оригінальний дизайн. Саме тому ножі Ruike, незважаючи на досить малий час присутності на світовому ринку, які вже встигли здобути широку популярність серед любителів активного відпочинку і просто тих, кому необхідний надійний і зручний ніж.

Існуючий модельний ряд ножів Ruike можна розділити на кілька лінійок, серед яких є складні ножі (лінійка «P»), нескладні (лінійка «F») і багатофункціональні (лінійки «L», «LD», «M» і «S»). На даний момент, в асортименті бренду представлено всього кілька десятків моделей, проте кожна з них була доведена до досконалості.

Для виготовлення клинків застосовуються нержавіючі сталі Sandvik з маркуванням 14C28N і 12C27. Лайнери (основа рукояті), також виготовляються з нержавіючої сталі: 3Cr14N або Sandvik 12C27. Матеріалом накладок на рукоять є G10. Вибір даних матеріалів обумовлений їх відмінною збалансованістю, міцністю і стійкістю до найбільш різноманітним зовнішнім впливам, що і дозволяє використовувати ножі Ruike де завгодно.

Варто відзначити, що в конструкції ножів даного бренду досить багато оригінальних рішень. Наприклад, більшість «складников», крім основного замку Frame-lock, також мають додаткових механізм блокування клинка — Beta Plus lock або Safety lock.

На кожен ніж бренду Ruike надається офіційна гарантія, яка діє протягом 5 років. Протягом цього терміну ви можете абсолютно безкоштовно відремонтувати свій ніж. Більш того, по закінченні гарантійного періоду, ви можете звернутися до виробника для обслуговування та проведення ремонту.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 215
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».