Ніж Fiskars універсальний 1023617 з точилкою

Ніж Fiskars універсальний 1023617 з точилкою

Продавець:Storm Hero

4.3/5  ( 918 оцінок )

473

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

]]Ніж Fiskars 1023617 Яскраво помаранчева забарвлення практично всіх виробів Фіскарс стала впізнаваною в усьому світі. Не дивно, адже продукція фінського бренду відрізняється якістю, міцністю і надійністю. Не винятком став і ножа загального призначення з точилкою Fiskars 1023617, який часто можна зустріти практично в кожному будинку. Він користується особливим попитом на ринку продажу, оскільки є універсальним і багатофункціональним. Ніж загального призначення з точилкою Fiskars 1023617 легко брати з собою на відпочинок, зокрема в далекі походи, на рибалку або полювання, оскільки в комплект входить чохол з точилкою, а завдяки кліпсі він надійно фіксується на ремені, звільняючи ваші руки. Ніж загального призначення з точилкою Fiskars 1023617 має лезо, виготовлено з міцної зносостійкої сталі. Завдяки вбудованої в чохол точилке ви завжди можете підтримувати гостроту і точність зрізу. Крім того, зручна форма рукоятки забезпечує надійну фіксацію, завдяки чому такий виріб не вислизає з рук навіть у період дощової погоди. Рукоятка трикомпонентна, має контурне покриття і надійне покриття SoftGrip, що стало фірмовою карткою фінської компанії Fiskars. Ніж загального призначення з точилкою Fiskars 1023617 дуже легкий, зручний і практичний. Він стане вашим надійним помічником для виконання різного роду завдань. Переваги бренду з Фінляндії Мало хто зараз не знає про чудових господарських інструментах фінського бренду. Чорно-помаранчеві кольори виробів компанії відомі по всьому світу. Знаряддя популярні як у професіоналів, так і у простих садівників аматорів. Каталог товарів Фіскарс здатний забезпечити всім необхідним будь господарство. В ньому ви знайдете всі інструменти, які необхідні для виконання щоденних робіт по саду і городу. При цьому продукція фірми відрізняється відмінними експлуатаційними властивостями, які підкорюють серця користувачів вже після першого використання. Досягнути провідної позиції на ринку бренду з Фінляндії допомогли відповідальний підхід до справи, багаторічний досвід створення господарського інвентарю та постійні вкладення в розвиток сучасних технологій. Компанія регулярно оновлює свою лінійку товарів, підлаштовуючись під потреби користувачів. Розробляючи свою продукцію, фірма враховує реальні відгуки клієнтів. Завдяки цьому вироби виходять максимально ефективними, практичними і корисними.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».