Ніж Ruike F181-W

Матеріал клинка

Ніж Ruike F181-W

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

2 862

Немає в наявності

2

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ruike F181 являє собою модель з фіксованим клинком. Це ніж різновиди «керамбит», лезо якого має складну форму, призначену для тактики. Модель базується на вже знайомому споживачам ножі P881, складного типу.

F181 може бути використаний для активного відпочинку. В основі клинка – сталь марки Sandvik 14C28N, рукоять виготовлена з склотекстоліти G10. Сталь Sandvik 14C28N характеризується діапазоном твердості в 55-62 одиниці по Роквеллу. Вона має збалансований хімічний склад, що забезпечує високу твердість і стійкість до іржі. Ріжуча кромка з такою сталлю надовго зберігається гострою. Сталь також дуже міцна, а лезо, у разі необхідності, легко піддається переточування. З неї часто роблять ножі шефські, а також моделі для рибалок і мисливців.

Рукоять виготовлена з склотекстоліти G10, який являє собою суміш склотканини і епоксидних смол. Це досить міцний і стійкий до пошкоджень матеріал, добре переносить вологу, відмінно піддається фарбуванню. До того ж, G10 стійкий до впливів високих температур. Рукоять з таким матеріалом у складі буде мати довгий термін служби і добре протистояти впливу різних факторів.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 5 років
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».