Ніж Benchmade SOCP Fixed Blade Knife 178SBK (3.22" Serr Black) w/ Sheath Black

2 відгуки Код:  27025217
Матеріал клинка

Ніж Benchmade SOCP Fixed Blade Knife 178SBK (3.22" Serr Black) w/ Sheath Black

2 відгуки Код:  27025217

Продавець:2PEKIN

3.7/5  ( 213 оцінок )

2 799

Немає в наявності

46

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

BENCHMADE 178SBK SOCP DAGGER – друга версія бойового кинджала SOCP DAGGER. Обидві моделі розроблені Грегом Томпсоном (Greg Thompson) – творцем програми ближнього бою SOCP (Special Operations Combatives Program) для Сил Спеціальних Операцій США. Оскільки ніж надійшов у вільний продаж, а основна маса любителів ножів не часто виходить на різні спеціальні операції, ми класифікуємо його як кинджал для самооборони. Визначаючи BENCHMADE 178SBK SOCP DAGGER як кинджал, ми спираємося на трактування «кинджал» у його класичному розумінні, що допускає лезо, заточене з одного боку. Згідно ж російському ГОСТу, кинджал — «контактна, клинкова, колючо-ріжуча зброя з коротким і середнім прямим або зігнутим двулезвийным клинком», і, відповідно, з точки зору нашого законодавства, BENCHMADE 178SBK SOCP DAGGER з одностороннім заточуванням клинка, жодним чином, не є кинджалом. Я думаю, що позбавлення цього грізного девайса визначення «кинджал», мало розчарує наших любителів ножів, які купують їх не заради назви, а заради гарного функціоналу. А ось це, відняти у BENCHMADE 178SBK SOCP DAGGER вже не вийде.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Роман Василина
    Відгук від покупця. Продавець: 2PEKIN
  • Дмитрий
    Продавець: 2PEKIN

    Вопрос к продавцу. Лезвие заточено со стороны серрейтора только или с обоих сторон? По фото непонятно. Спасибо.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».