Ніж Benchmade Protagonist Drop Point Knife Black G-10 (4.54" Black) 169BK

2 відгуки Код:  27025441
Матеріал клинка

Ніж Benchmade Protagonist Drop Point Knife Black G-10 (4.54" Black) 169BK

2 відгуки Код:  27025441

Продавець:2PEKIN

3.7/5  ( 213 оцінок )

2 550

Немає в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкий ніж з обухом завтовшки 3.1 мм. Зверніть увагу на форму клинка Drop Point і матеріал клинка – сталь 154СМ. Високовуглецева хромиста нержавіюча сталь 154СМ вважається однією з кращих американських сталей. Вуглець і марганець робить її дуже твердою – до 60 HRC, завдяки чому ріжуча кромка відрізняється довгою живучістю. Молібден підвищує в'язкість і забезпечує міцність, але його зміст не можна назвати достатньо високим, так що клинок з цієї сталі не варто випробовувати на злам. Також 154СМ шкодить відсутність ванадію, який би додав зносостійкості. На рукоять пішов такий матеріал, як grivory. Grivory® - це все той же термопластик, що представляє собою нейлон, армований скловолокном, але з додаванням подрібненого кевлара. У результаті виходить матеріал, що відрізняється від звичайних пластиків і цілком здатний замінити алюміній по міцності. Крім того, він зносостійкий мало чутливий до ударів, діелектрик, добре тримає високу температуру, до того ж легкий. Відмінний матеріал з якого, іноді роблять навіть клинки ножів.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Тарас Завьялов
    Продавець: 2PEKIN

    Я так понимаю этот нож холодное оружие и на него нет сертификата о принадлежности к хозбыту?

  • Александр Счисленок
    Продавець: 2PEKIN

    Имеется ли данный нож сертификат на то ,что он не является холодным оружием?

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».