Ніж Fallkniven PXL Magnum Folder CoS Grilon (PXLx)

Ніж Fallkniven PXL Magnum Folder CoS Grilon (PXLx)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

9 401

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

За 25 років роботи в сегменті холодної зброї компанія Fallkniven придбала величезний досвід у всьому, що стосується ножів. Співробітники компанії є мисливцями і туристами з багаторічним стажем і тому знають про те, яким повинен бути ніж. Ці знання знайшли відображення і в дизайні, і в способах виробництва ножів Fallkniven – вони безпечні, зручні, надійні і гострі, вони втілюють у собі всі якості ідеального ножа. В цілях безпеки постійно проводиться якісна перевірка ножових виробів у Технологічному університеті р. Лулео (Франція). Отримані результати дозволяють гордо і впевнено стверджувати, що ножі Fallkniven з нержавіючої сталі – найбільш міцні ножі серійного виробництва у всьому світі!

Шведська фірма Fallkniven - провідний спеціаліст на ринку ножів з 1984 року, сімейне підприємство, коріння якого відбуваються з глибин регіону Норботтен в Швеції. Почавши свою діяльність в 1984 році, на сьогоднішній день по всьому світу компанія визнана одним з провідних шведських фахівців ножового мистецтва. Перші фірмові ножі почали випускати в 1987 році, а сьогодні це виробництво стало основним видом діяльності компанії Fallkniven.

Характеристики

Твердість клинка
  • 60 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».