Фіксатор камери Hop-Up Retro Arms CNC AK Cube

Оставить отзыв

Код:  281950113

Фіксатор камери Hop-Up Retro Arms CNC AK Cube

Оставить отзыв

Код:  281950113

Продавец:Active Service

5/5  ( 30 оценок )

860

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Куб-фіксатор для камер Hop-Up, розрахованих на страйкбольні копії АК. Матеріал -  авіаційний дюралюміній EN AW 7075, що поєднує у собі міцність сталі та легкість алюмінію і є дуже вдалим варіантом для деталей, що працюють під навантаженням. Куб виготовлений на на високоточних верстатах з ЧПК (CNC) та має захисне покриття чорно-червоного кольору, товщиною 5 нм (0,005 мм), нанесене методом анодування.

Фіксатор підтримує камеру хоп-апу у корпусі приводу, додатково захищаючи її від перекосів (штатні кріплення у більшості приводів виготовлені з пластику і не виконують цієї функції).

Виробник наголошує, що однією з проблем при перезарядці є неправильне розміщення магазину у прорізу ствольної коробки. З огляду на це фіксатор доповнено пластиною, котра запобігає таким ситуаціям: вона грає роль направляючої, спрямовуючи магазин у правильне положення. Це дозволяє значно прискорити перезарядку без ризику пошкодження магазинів.

Пластина є зйомною (інакше було б неможливо встановити фіксатор у ствольну коробку), до куба вона кріпиться за допомогою двох міцних болтів M3 x 10 мм. 

Інструкція з установки

Розберіть привід, зніміть камеру хоп-апу та оригінальний пластиковий куб-фіксатор. Камеру можна замінити на відповідну деталь від RetroArms, однак це не обов’язково. Закріпіть камеру хоп-апу за допомогою двох комплектних болтів з пласкими дисковими головками (знадобиться ключ Hex на 2,5 мм). Приєднайте до камери хоп-апу куб (без направляючої пластини). Далі зберіть привід за стандартною процедурою, встановивши гірбокс та інші компоненти. В останню чергу встановіть направляючу пластину, закріпивши її за допомогою ще двох комплектних болтів з потаємними головками (також знадобиться ключ Hex на 2,5 мм). За бажанням можна використати клей для додаткової фіксації різьби. На цьому збірка закінчена. (Єдиною незручністю процедури виробник називає необхідність повного розбирання приводу).

Сумісність

Куб-фіксатор підходить для всіх страйкбольних копій АК, що мають камери хоп-апу з кубом-фіксатором, виготовленим з пластику. Дана модель несумісна з приводами, що не мають куба-фіксатора.

До комплекту входять:

- 1х куб-фіксатор (CNC-обробка, авіаційний дюраль EN AW 7075, анодоване покриття);

- 1х направляюча пластина (авіаційний дюраль EN AW 7075, анодоване покриття);

- 2х болти M3 x 10 мм з пласкими дисковими головками (сталь з класом міцності 8.8, чорне захисне покриття);

- 2х болти M3 x 10 мм з потаємними головками (сталь з класом міцності 8.8, чорне захисне покриття).

Фіксатор поставляється у розібраному вигляді.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления