Фіксатор камери Hop-Up Retro Arms CNC AK Cube

Фіксатор камери Hop-Up Retro Arms CNC AK Cube

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

860

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куб-фіксатор для камер Hop-Up, розрахованих на страйкбольні копії АК. Матеріал - авіаційний дюралюміній EN AW 7075, що поєднує в собі міцність сталі та легкість алюмінію і є дуже вдалим варіантом для деталей, що працюють під навантаженням. Куб виготовлений на високоточних верстатах з ЧПК (CNC) та має захисне покриття чорно-червоного кольору, товщиною 5 нм (0,005 мм), нанесене методом анодування.

Фіксатор підтримує камеру хоп-апу у корпусі приводу, додатково захищаючи її від перекосів (штатні кріплення у більшості приводів виготовлені з пластику і не виконують цієї функції).

Виробник наголошує, що однією з проблем при перезарядці є неправильне розміщення магазину у прорізу ствольної коробки. З огляду на це фіксатор доповнено пластиною, котра запобігає таким ситуаціям: вона грає роль направляючої, спрямовуючи магазин у правильне положення. Це дозволяє значно прискорити перезарядку без ризику пошкодження магазинів.

Пластина є зйомною (інакше було б неможливо встановити фіксатор у ствольну коробку), до куба вона кріпиться за допомогою двох міцних болтів M3 x 10 мм

Інструкція з установки

Розберіть привід, зніміть камеру хоп-апу та оригінальний пластиковий куб-фіксатор. Камеру можна замінити на відповідну деталь від RetroArms, однак це не обов'язково. Закріпіть камеру хоп-апу за допомогою двох комплектних болтів з пласкими дисковими головками (знадобиться ключ Hex на 2,5 мм). Приєднайте до камери хоп-апу куб (без направляючої пластини). Далі зберіть привід за стандартною процедурою, встановивши гірбокс та інші компоненти. В останню чергу встановіть направляючу пластину, закріпивши її за допомогою ще двох комплектних болтів з потаємними головками (також знадобиться ключ Hex на 2,5 мм). За бажанням можна використати клей для додаткової фіксації різьби. На цьому збірка закінчена. (Єдиною незручністю процедури виробник називає необхідність повного розбирання приводу).

Сумісність

Куб-фіксатор підходить для всіх страйкбольних копій АК, що мають камери хоп-апу з кубом-фіксатором, виготовленим з пластику. Дана модель несумісна з приводами, що не мають куба-фіксатора.

До комплекту входять:

- 1х куб-фіксатор (CNC-обробка, авіаційний дюраль EN AW 7075, анодоване покриття);

- 1х направляюча пластина (авіаційний дюраль EN AW 7075, анодоване покриття);

- 2х болти M3 x 10 мм з пласкими дисковими головками (сталь з класом міцності 8.8, чорне захисне покриття);

- 2х болти M3 x 10 мм з потаємними головками (сталь з класом міцності 8.8, чорне захисне покриття).

Фіксатор поставляється в розібраному вигляді.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення