Ніж складаний кишеньковий Ganzo G615 (Liner Lock, 76/185 мм, хром)

Довжина клинка, мм
  • 76

Ніж складаний кишеньковий Ganzo G615 (Liner Lock, 76/185 мм, хром)

Продавець:Hiking Kit

4.3/5  ( 186 оцінок )

197

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Ganzo G615:

Ganzo 615 — оригінальна й дуже гідна модель складного кишенькового ножа від популярного виробника компактних і функціональних інструментів Ganzo. Вагою всього в 80 м при розмірі в 10.6 см (у зібраному вигляді) Ganzo 615 відмінно вписується в будь-який похідний інструментарій. Залишаючись практично невагомим даний ніж досить функціональний і відмінно справляється з безліччю завдань.
Ganzo 615 — відмінний вибір для повсякденного використання, риболовлі, полювання, пікніка і туристичного походу. Клинок і каркасна частина виконані з високоякісної нержавіючої сталі класу 440, а накладки рукояті — з наднадійного ABS-пластика. Сучасні технологічні матеріали створюють відмінну експлуатаційну основу інструменту, наділяючи його виключно позитивними властивостями: міцність, довговічність, стійкість, легкість.
В розібраному, робочому стані ніж Ganzo 615 досягає 18.5 см в довжину, в той час, як на клинок (0.25 см ширина по обуху) відводиться 7.6 см від загального розміру. Заточення ріжучої кромки — пряма; тип клинка — універсальний Drop-point кольору «хром». Даний тип леза відрізняється від класичного клинка з прямим обухом тим, що точка вістря у Drop-point зміщена вниз, завдяки чому підвищується ефективність і функціональність інструменту. Виходячи з наведених характеристик, кишеньковий ніж Ganzo 615 може претендувати на місце в групі інструментальної підтримки будь-якого активного жителя планети від туриста-любителя і водія до професійних промисловиків і спортсменів.
Рукоятку складного ножа, крім своїх основних функцій зручного важеля, виконує також і «фасадну» роль, створюючи зовнішній вигляд моделі в цілому. Для зовнішніх накладок Ganzo 615 був використаний ABS-пластик, який дуже інтенсивно використовується практично у всіх галузях важкої і легкої промисловості в силу своїх високих експлуатаційних характеристик. Даний нетоксичний склад не боїться агресивних впливів лугів і кислот, олії, води і екстремальних температур. Для надійного зчеплення і впевненого хвата передбачена м'яка накатка на зовнішніх панелях, а для збереження інструменту під час транспортування встановлена кріпильна металева кліпса.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 76
Додаткові характеристики
  • Тип заточки: Прямой
    Марка стали: 440
    Материал рукоятки: ABS
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».