Ніж складаний кишеньковий Zero Tolerance ZT0055 (Frame lock, 95/222 мм, сірий)

Ніж складаний кишеньковий Zero Tolerance ZT0055 (Frame lock, 95/222 мм, сірий)

Продавець:Hiking Kit

4.3/5  ( 186 оцінок )

6 300

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Zero Tolerance GTC KVT titanium, 0055:

Zero Tolerance 0055 в абсолютно несподіваному, новому і неповторному стилі знаменитого найфмейкера Густаво cecchini у (GTC Gustavo Cecchini), ніж Airborne з чудовими аеродинамічними лініями і бездоганною якістю збірки!
Динамічне лезо з обробкою стоунвош, з нержавіючої сталі S35VN забезпечує підвищену міцність і стійкість ріжучої кромки, зберігаючи дивовижну зносостійкість. Ця сталь багата ніобієм, ванадієм та карбідом хрому і забезпечує 0055 гострої РК по всій довжині.
Титанова рукоять з механічною обробкою 3D, титановий фрейм-лок, анодований алюмінієвий спейсер світло-синього кольору!
Однією з головних фішок цього ножа - це знаменитий прихований фліппер від Густаво, в той час, як ніж знаходиться в закритому положенні, плавець прихований! Як тільки вам потрібно відкрити ніж - просто потягніть за плавник - і ось він вже показується повністю і 0055 відкривається так само, як і будь-який інший ніж ZT. В осьовому сайті використана фірмова система підшипників під назвою KVT, що гарантує плавне відкриття ножа, як ніби ви натискаєте на скусковой гачок рушниці!

На довершення до всього, що це прекрасний ніж має можливість поставити титанову кліпсу з 2х сторін, що безсумнівно буде приємним доповненням для ножеманов!

Характеристики

Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».