Ніж Benchmade Sibert "Bushcraft ", fixed (162)

Довжина клинка, мм
  • 112
Матеріал клинка

Ніж Benchmade Sibert "Bushcraft ", fixed (162)

Продавець:NBK Shop

3.7/5  ( 18 оцінок )

10 838

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade – це широко відома торгова марка доладних ножів з Америки. Свою популярність ножі Benchmade заслужили не тільки завдяки неперевершеній якості. Головна заслуга компанії полягає в новаторському підході і оригінальних рішеннях при створенні своїх ножів. Так, складні ножі Benchmade мають унікальний у своєму роді замок Axis-lock, відрізняються довгими і надійними клинками. Коріння компанії Benchmade мають безпосереднє відношення до створення знаменитих ножів типу метелика. У даний момент на заводах Benchmade виробляються ножі різних форм і типів, а також рятувальні інструменти.Ножі сьогодні можуть стати в нагоді в самих різних життєвих ситуаціях під час полювання, на природі або на відпочинку в кемпінгу. Ножі з фіксованим клинком (фикседы) останнім часом стали популярним подарунком для людей, які захоплюються подібними виробами. Головною відмінністю даної моделі від складного варіанта є надійність леза, яке краще контактує з поверхнею.Ножі з фіксованим клинком вважаються більш надійними і довговічними, так як у них немає рухомих деталей.Benchmade Sibert Bushcraft , fixed (162) - ніж, який заслуговує вашої уваги тільки позитивні якості, тільки приємний і простий дизайн, який ви помітите відразу.Розповімо докладніше про нього довгий клинок з міцної сталі CPM S30V, яка є сталлю вищої якості, твердості HRC 58-60, дає гарантію того, що ваш ніж надійно захищений від зовнішніх впливів повністю, як від зносу, так і від корозії.Сталь CPM S30V - Мартенситна нержавіюча сталь CPM S30V (також звана просто S30V) була розроблена у 2001 році Дикому Барбером з шведської компанії Crucible Materials Corporation і ножовим майстром Крісом Ривом.Вважається однією з кращих серед порошкових сталей. На думку американської компанії Buck Knives, CPM S30V є «абсолютно кращою сталлю для ножів».Порошкова сталь S30V була спеціально розроблена для ножів високої якості. У порівнянні з «спорідненими» сталями S60V і S90V має більш низький вміст ванадію, що забезпечує легку обробку і шліфування.Крім того, завдяки рівномірному розподілу ванадію, саме ця порошкова сталь дозволяє домогтися дуже тонкого відомості ріжучої кромки.Для прояву кращих властивостей S30V рекомендується гартувати до твердості за шкалою Роквелла у 58-61 HRC. При загартовуванні до більшої твердості сталь зможе стати ламкої і схильною до утворення зазубрин.За своїми властивостями CPM S30V є більш зносостійкою, ніж популярні D2, 440C і 154CM, а по стійкості до корозії значно перевищує 440C.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4.1
Довжина клинка, мм
  • 112
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 232
Вага, г
  • 219
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».