Очки тактические Sturm Mil-Tec Swiss Eye Protector 15622002

Оставить отзыв

Код:  292728808

Очки тактические Sturm Mil-Tec Swiss Eye Protector 15622002

Оставить отзыв

Код:  292728808

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

1 040

Есть в наличии

5

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Защитные  очки Swiss Eye® Protector (Smoke) 15622002

Характеристики та особливості очок Міл-Тек Swiss Eye Protector Smoke



Спортивні захисні окуляри MIL-TEC Swiss Eye Protector Smoke - це професійна модель для стрільців, при створенні якої використовувався високоякісний небиткий полікарбонат. Завдяки використанню саме цього матеріалу очі захищені від ушкоджень під час стрілянини. Такі якісні окуляри запобігають потраплянню в око пороху, крім того, використовуючи окуляри, Ви забезпечите себе від рикошету.

Купити пилозахисні окуляри Swiss Eye Smoke з покриттям проти подряпин в Україні можна не тільки стрільцям, але і професійним спортсменам. Захисні окуляри з чорними стеклами широко використовуються для активних тренувань і відпочинку.

Вага наданої моделі - мінімальний (не більше 100 грам). З ряду переваг можна виділити і те, що вони забезпечують максимальний кут огляду. Лінзи, які виготовлені з якісного матеріалу, надають їм красивий і унікальний вид. Протиосколкові окуляри MIL-TEC мають цільну оправу, зроблену з міцного ABS-пластика. Через розробленої універсальної надбрівної рамки в очі не потраплять опади, піт, комахи або інші об'єкти, здатні перешкодити людині під час стрілянини або занять спортом. У моделі є ще одне дуже корисне доповнення - спеціальний еластичний ремінець. Він дозволяє зафіксувати обсяг, максимально відповідний до розмірів голови користувача. Для того щоб забезпечити якісний догляд разом з окулярами в комплекті йде серветка з мікроволокна і спеціальний футляр.

Технології створення лінз і оправи для окулярів Swiss Eye Protector Smoke

Компанія MIL-TEC створила модель з лінзами, які забезпечують абсолютну ізоляцію від УФ-променів, хвилею до 400 нм. Технологія створення лінз - Carbo-one. Вона не тільки виключає спотворення зображень, але і гарантує їх високу якість. Спеціальне покриття оберігає лінзи від запотівання. Щоб продовжити термін його служби або посилити дію, можна додатково придбати рідину з антифог-ефектом.

Оправа оснащена широкими гнучкими дужками і зручними носовими упорами, що дає можливість носити окуляри з максимальним комфортом, не знімаючи довгий час. Створюються такі елементи тільки з міцного і гипоалергенного матеріалу.


Виробник: MIL-TEC

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Германия
Гарантия
  • 3 месяца
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами