Окуляри тактичні Sturm Mil-Tec Swiss Eye Protector 15622002

Окуляри тактичні Sturm Mil-Tec Swiss Eye Protector 15622002

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 040

Є в наявності

5

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Окуляри Swiss Eye® Protector (Smoke) 15622002

Характеристики та особливості очків Міл-Тек Swiss Eye Protector Smoke



Спортивні захисні окуляри MIL-TEC Swiss Eye Protector Smoke - це професійна модель для стрільців, при створенні якої використовувався високоякісний полікарбонат. Завдяки використанню саме цього матеріалу очі захищені від пошкоджень під час стрілянини. Такі якісні очки запобігають потраплянню в око пороху, крім того, використовуючи очки, Ви забезпечите собі від рикошету.

Купити пилозахисні окуляри Swiss Eye Smoke з покриттям проти царапин в Україні можна не тільки стрільцям, але і професійним спортсменам. Захисні окуляри з чорним склом широко використовують для активних тренувань та відпочинку.

Вес наданої моделі - мінімальний (не більше 100 грам). З ряду переваг можна виділити і те, що вони забезпечують максимальний угол огляду. Лінзи, які виготовлені з якісного матеріалу, надають їм красивого та унікального вигляду. Протиосколкові окуляри MIL-TEC мають цільну оправу, зроблену з міцного ABS-пластику. Через розроблену універсальну надбрівну рамку в очі не потраплятимуть опади, піт, насекомі або інші об'єкти, здатні перешкодити людині під час стрілянини або зайняти спортом. У моделі є ще одне дуже корисне доповнення – спеціальний еластичний ремінець. Він дозволяє зафіксувати обсяг, максимально відповідний розмірам голови користувача. Для того щоб забезпечити якісний догляд разом з окулярами в комплекті йде салфетка з мікроволокна та спеціальний футляр.

Технології створення лінз та оправи для окулярів Swiss Eye Protector Smoke

Компанія MIL-TEC створила модель із лінзами, які забезпечують абсолютну ізоляцію від УФ-променів, хвилею до 400 нм. Технологія створення лінз – Carbo-one. Вона не тільки виключає спотворення зображень, але й гарантує їхню високу якість. Спеціальне покриття оберігає лінзи від запотівання. Щоб продовжити термін його служби або посилити дію, можна додатково придбати рідину з антифог-ефектом.

Оправа оснащена широкими гнучкими дужками та зручними носовими упорами, що дає можливість носити окуляри з максимальним комфортом, не знімаючи довгу годину. Створюються такі елементи тільки з міцного та гіпоалергенного матеріалу.


Виробник: MIL-TEC

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами