Расширенный набор для чистки с ковриком АР15 Real Avid MASTER CLEANING STATION™ – AR15 AVMCS

Оставить отзыв Код:  298975313

Расширенный набор для чистки с ковриком АР15 Real Avid MASTER CLEANING STATION™ – AR15 AVMCS

Оставить отзыв Код:  298975313

Продавец:Tacticool

4.9/5  ( 222 оценок )

4 591

Нет в наличии

7

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

РОЗШИРЕНИЙ ДЕЛЮКСОВИЙ НАБІР ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ AR15, що включає інструкцію, килимок, усі щітки та шомпол, мультитул, шкребки, патчі, тощо. ВСЕ В ОДНОМУ для AR15. Оновіть свій ДОСВІД ОЧИЩЕННЯ зброї. Поліпшіть свій досвід чистки за допомогою першої у світі станції очищення AR15.
Представляємо першу у світі майстерню з очищення. Призначений для комплексного очищення AR15. Розроблено, щоб дати можливість власникам зброї ретельно очищати всю свою зброю від ствола, казенної частини та до рівня найдрібніших компонентів. --Він поєднує в собі чистячий килимок наступного покоління з інтелектуально розробленим набором для чищення, наповненим великим набором засобів для чищення AR15. Кейс забезпечує вільне від розливів місце для зберігання та має власний лоток для зберігання кожного елементу, що робить інструмент легким для вилучення та повернення у встановлений тримач. Він винахідливо організовує повний набір спеціальних інструментів для чищення гвинтівки, що зафіксовані на місці, чітко марковані, прості у доступі та не брязкають. Лоток із магнітними складовими захищає дрібні деталі зброї від втрати під час чищення. Він надає інструкції з очищення та технічного обслуговування і утримує деталі рушниці, які легко втратити, тримає все організованим під час роботи. СКРЕПЕР AR15 ОЧИЩАЄ ВУГЛЕЦЬ З 12 ПОВЕРХОНЬ Затворної групи. Нарешті, інтегрований маслостійкий килимок для чистки, що захищає від ковзання, забезпечує велику, безпечну поверхню для чищення в будь-який час і в будь-якому місці. Забезпечує величезну робочу зону для повністю розібраної гвинтівки, але згортається для компактного зберігання у підсумку, що входить до комплекту. Вся обширна станція для загального очищення згортається і вміщується в будь який компактний підсумок для зберігання. Цей комплект називається "Майстер", тому що він один робить ВСЕ ЦЕ.

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • США
Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами