Розширений набір для чищення з килимком AR15 Real Avid MASTER CLEANING STATION™ – AR15 AVMCS

Розширений набір для чищення з килимком AR15 Real Avid MASTER CLEANING STATION™ – AR15 AVMCS

Продавець:Tacticool

4.9/5  ( 222 оцінок )

4 591

Немає в наявності

7

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

РОЗШИРЕНИЙ ДЕЛЮКСОВИЙ НАБІР ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ AR15, що включає інструкцію, килимок, усі щітки та шомпол, мультитул, шкребки, патчі, тощо. ВСЕ В ОДНОМУ для AR15. Оновіть свій ДОСВІД ОЧИЩЕННЯ зброї. Поліпшіть свій досвід чистки за допомогою першої у світі станції очищення AR15.
Представляємо першу у світі майстерню з очищення. Призначений для комплексного очищення AR15. Розроблено, щоб дати можливість власникам зброї ретельно очищати всю свою зброю від ствола, казенної частини та до рівня найдрібніших компонентів. --Він поєднує в собі чистячий килимок наступного покоління з інтелектуально розробленим набором для чищення, наповненим великим набором засобів для чищення AR15. Кейс забезпечує вільне від розливів місце для зберігання та має власний лоток для зберігання кожного елементу, що робить інструмент легким для вилучення та повернення у встановлений тримач. Він винахідливо організовує повний набір спеціальних інструментів для чищення гвинтівки, що зафіксовані на місці, чітко марковані, прості у доступі та не брязкають. Лоток із магнітними складовими захищає дрібні деталі зброї від втрати під час чищення. Він надає інструкції з очищення та технічного обслуговування і утримує деталі рушниці, які легко втратити, тримає все організованим під час роботи. СКРЕПЕР AR15 ОЧИЩАЄ ВУГЛЕЦЬ З 12 ПОВЕРХОНЬ Затворної групи. Нарешті, інтегрований маслостійкий килимок для чистки, що захищає від ковзання, забезпечує велику, безпечну поверхню для чищення у будь-яку годину та в будь-якому місці. Забезпечує величезну робочу зону для повністю розібраної гвинтівки, але згортається для компактного зберігання в підсумку, що входить до комплекту. Вся велика станція для загального очищення згортається і вміщується в будь-який компактний підсумок для зберігання.  Цей комплект називається "Майстер", тому що він один робить ВСІ ЦІ.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами