Ніж Ganzo G7371 чорний (G7371-BK)

Матеріал клинка

Ніж Ganzo G7371 чорний (G7371-BK)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

659

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж — це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, не досить функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитула і точілок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точілок і мультитула, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни і якості повинні перебувати у обратнопропорциональной залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних задач: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo являють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм праобразом. Більш того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Універсальний ніж зі складним лезом — до цієї категорії відноситься модель Ganzo G7371. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі і добре заточений. Рукоятка — комбінація пластику і сталі. Такий ніж буде затребуваний в самих різних умовах.

Щоб ви могли впоратися з будь-якими завданнями, актуальними для відпочинку на природі, візьміть з собою розкладний ніж Ganzo G7371. Розмір його рукоятки становить 121 мм. Всередину неї і складається лезо довжиною 89 мм. Так що переносити ніж дуже зручно: безпечно і компактно. Важить він всього 164 грами, що також досить небагато. Модель Ganzo G7371 підійде і туристам, і любителям полювання або риболовлі, і тим людям, яким ніж необхідний у щоденній діяльності.

Для клинка цій моделі використовується відшліфована за методом сатинування і загартована до 58HRC нержавіюча сталь сорти 440С. Щоб ніж можна було ефективно використовувати в максимальній кількості ситуацій, його клинок добре заточений.

З такої ж сталі, тільки відполірованою, виготовлені окремі елементи рукоятки ножа. Інші ж деталі виконані з пластика з назвою G10. Його унікальність полягає в композитному походження, яке надає значно більшу міцність, ніж у інших видів пластику. Частиною дизайну ножа, а також особливістю, яка допомагає міцніше тримати ніж в рукавичках, є рельєфна накатка на поверхню пластику. На основі рукояті накладки закріплені трьома болтами. Ще три — утримують металеву кліпсу для фіксації ножа на ремені.

У цьому складному ножі використовується замок відомий під назвою Liner. Щоб відкрити лезо, потрібно потягнути клинок назовні через наскрізний отвір, що в ньому є. Щоб скласти його — відсунути пальцем у бік пластину металу, яка впирається в п'яту клинка.

Особливості:

  • складаний ніж EDC;
  • нержавіюча сталь сорти 440С;
  • довжина леза становить 89 мм;
  • параметри клинка по товщині — 3,3 мм;
  • обробка леза — сатинування;
  • рукоятка з склопластиковими накладками;
  • вага ножа — 164 грами;
  • клинок утримується замком Liner.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».