Ніж Victorinox Mini-Champ червоний 0.6386 (Vx06386)

Ніж Victorinox Mini-Champ червоний 0.6386 (Vx06386)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

3 908

3 552

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський ніж Victorinox Midnite Minichamp (0.6386) – це високоякісний багатофункціональний інструмент, завдяки якому будь-яка, навіть сама складна задача буде Вам ні з чим. Створений з міцних і зносостійких матеріалів, що відповідають за тривалий термін експлуатації, даний ніж у своєму арсеналі має безліч унікальних інструментів, включаючи і елемент для чищення апельсинів, і ексклюзивне лезо для розрізання конвертів і паперу. У загальній складності в компактній ергономічній рукоятці зібрано 11 інструментів, здатних виконувати до 16 різноманітних функцій, що робить швейцарський ніж Victorinox Midnite Minichamp (0.6386) незамінним безпосередньо для офісної роботи. Також варто відзначити, що цей ніж обладнаний світлодіодним ліхтариком і кільцем для ключів, що дозволяє використовувати виріб як зручний брелок і при можливості ефективно підсвічувати замкову щілину.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 5.8
Кількість предметів
  • 16
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».