Фарба маскувальна аерозольна - Тан RecOil 400мл (НАМ104)

Фарба маскувальна аерозольна - Тан RecOil 400мл (НАМ104)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

453

411

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ідеально підходить для фарбування мисливського, рибальського та військового спорядження, човнів, транспорту, снаряжений для експедицій та ін Наноситься на метал, дерево, скло, алюміній, камінь і різні види пластику. Володіє стійкістю до сонячних променів, вологи, температурних коливань і атмосферних впливів. Швидко висихає. Температуростійкість 110°С.

 

Застосування: Очистити і знежирити очисником-знежирювачем Recoil поверхню від бруду, іржі, масла та ін Струшувати балон протягом 2-3 хвилин і зробити пробний розпил. Фарбу наносити з відстані 25-30 см до поверхні. Перед нанесенням іншого кольору, витримати час для сушіння 5-10 хв. Матовий ефект - це показник того, що поверхня суха. Для очищення від розпилювача фарби після закінчення роботи, слід перевернути балон догори дном і зробити розпил протягом 3-5 секунд поки не піде чистий газ. Використовувати при температурі +15 - + 25⁰С. Повне висихання (полімеризація) - 24 години. Середня витрата 2,5м2 в один шар.

 

Склад: Акрилова основа, бутан, пропан, сольвент, фарбований пігмент.

Термін придатності: 10 років з моменту виготовлення. Дату виготовлення (Р) і термін придатності (ЕХР) у форматі тиждень / рік див. на дні балона.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами