Ніж MORA Companion Green (12158)

2 відгуки Код:  317275192
Довжина клинка, мм
  • 103
Матеріал клинка

Ніж MORA Companion Green (12158)

2 відгуки Код:  317275192

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:NBK Shop

3.6/5  ( 15 оцінок )

663

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж MORA Companion Green (12158) Серія Companion є наступним поколінням серії ножів Clipper. Її відмінність тільки в злегка видозміненому дизайні ручки - тепер на неї нанесено напис MORAKNIV. В іншому - це ті ж надійні робочі конячки, практичні та ефективні в умовах будь-якого ступеня складності. Випускаються у варіантах, як нержавіючої, так і вуглецевої сталі. Більше збалансовану за параметрами ціна-якість серію ножів знайти практично неможливо. Ніж MORA Companion Green викликає непідробну радість від якості виготовлення та легкості роботи таким доступним інструментом. У них є все необхідне, що найчастіше буває потрібно при простій роботі ножем відмінна геометрія та оптимальна довжина леза, зручність рукояті та піхов, простота у догляді та невибагливість.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 103
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 218
Вага, г
  • 116
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».