Ніж Morakniv Companion Navy Blue, stainless steel (13164)

2 відгуки

Код:  227285731

Матеріал клинка

Ніж Morakniv Companion Navy Blue, stainless steel (13164)

2 відгуки

Код:  227285731

Колір: Синій

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

593

488

Є в наявності

31

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Більш збалансовану за параметрами ціна-якість серію ножів знайти практично неможливо. Mora Companion викликає непідробну радість від якості виготовлення і легкості роботи таким доступним інструментом. У них є все необхідне, що найбільш часто буває потрібно при простій роботі ножем: відмінна геометрія і оптимальна довжина леза, зручність рукояті і піхов, простота в догляді і невибагливість.

Mora Companion Navy Blue з клинком з нержавіючої сталі - найбільш оптимальний вибір серед розмаїття моделей, адже такий клинок вимагає найменшої уваги і абсолютно невибагливий. Рукоять ножа виконана з резинопластика, вона має дуже хороше зчеплення з долонею і уникає прослизання в руці. Її легко утримувати завдяки зручній формі і плавним вигинів. Прості, але в той же час, надійні піхви забезпечують хороше утримання ножа. Завдяки поясний петлі їх можна носити на ремені.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Олександр Дема
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Синій

    Вчора забрав ножа що можу сказати то це дуже зручний, але не такий гострий як на відео і є ще маленький дефект який я виділив на фото

    Переваги:
    Дуже добре лежить в руці, легкий, хороші матеріали
    Недоліки:
    Щось з гостротою ножа і маленький дефект

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».