412.00.01 Пневматичний пістолет Umarex Walther CP99 bicolor

Оставить отзыв

Код:  319121446

412.00.01 Пневматичний пістолет Umarex Walther CP99 bicolor

Оставить отзыв

Код:  319121446

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

6 641

Нет в наличии

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Walther CP 99 bicolor - пневматичний пістолет від збройового концерну Umarex. Ця добре відома німецька компанія випускає кращі в світі пневматичні репліки бойових пістолетів. Майже у кожного професійного стрілка нашої країни є в арсеналі як мінімум одна модель зброї марки Umarex.

Walther CP 99 bicolor є дуже точною і красивою копією поліцейського пістолета Walther P99. Бойовий прототип був зброєю Джеймса Бонда у фільмах «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало». Часто стрілки жартують про те, що CP 99 bicolor - дуже ошатний пістолет - він має білий верх і чорний низ. Затворна рама зброї зроблена з нікельованої сплаву, для якого характерний особливий металевий блиск, а корпус і рукоять виконані з надміцного ударостойкого пластика чорного кольору. Важить Walther CP 99 bicolor 740 грам, така масивність створює відчуття стрільби зі справжнього бойового пістолета.

Стовбур має чіткі нарізи і зроблений з високоякісної збройової сталі. Стріляє зброю свинцевими кулями калібру 4, 5 мм. Магазин Walther CP 99 bicolor виконаний у вигляді барабана-кліпу, який вміщує в себе 8 боєприпасів. Такі моделі магазинів використовуються у всіх пневматичних револьверах і в деяких моделях пневматичних пістолетів. Швидкість вильоту кулі становить 110 м / с. Це є цілком прийнятним результатом для спортивної і розважальної стрільби. Джерелом енергії пострілів є 12-грамовий балон зі стисненим вуглекислим газом. Одного резервуара з СО2 буде достатньо для здійснення близько 80 пострілів.

Прицільні пристосування являють собою мушку і регульований цілик. А підстовбурному планка Пікаттіні дає можливість установки лазерного целеуказателя або тактичного ліхтаря.

Umarex Walther CP99 bicolor точне і якісне зброю, яке прослужить Вам довго і надійно. Крім красивого дизайну і зовнішньої схожості з бойовим пістолетом CP 99 bicolor має хороші технічні показники. Прекрасно підійде для цільової і розважальної стрільби на невеликі дистанції.

Характеристики

Начальная скорость пули
Калибр
Емкость магазина
Вес, г
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!