Ніж CRKT "Hissatsu" Black (2907K)

Матеріал клинка

Ніж CRKT "Hissatsu" Black (2907K)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

5 981

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CRKT Hissatsu black 2907K – ніж, дизайнером якого є знаменитий майстер бойових мистецтв, який віддав цьому заняття 45 років свого життя, Джеймс Вільямс.
Під час розробки дизайну майстер надихався бойовими японськими мечами, відображення яких можна побачити як у клинку, так і в рукояті моделі.
CRKT Hissatsu black 2907K має вузький клинок зі складним гриндом і покриттям антивідблиску. Цей здоров'я відмінно ріже, а про колючі властивості моделі ходять легенди - меч здатний пробити навіть лобову частину черепа свині, що було неодноразово доведено шляхом проведення тестування ножа. Виконаний клинок з нержавіючої сталі 440А, яка легко точиться і не схильна до фарбування - хороший вибір для такого великого ножа.
Зручна рукоять також виконана в японському стилі, а текстура ударостійкого пластику нагадує текстуру шкіри ската - традиційного матеріалу для виготовлення рукояток у стародавній Японії. Ніж комплектується піхвами з кайдекса.
Характеристики:
Загальна довжина: 311 мм. Довжина клинка :
181 мм. Товщина клинка :
5,1 мм .





Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 55-57 HRC
Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».