Штурмова гвинтівка Amoeba AR 15 AM-006 Balck (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв

Код:  324611569

Штурмова гвинтівка Amoeba AR 15 AM-006 Balck (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв

Код:  324611569

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

7 475

Нет в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Страйкбольний привід від Amoeba Airsoft, створений на основі відомої серії AR-15. В той же час конструкція приводу була модифікована та доповнена оригінальними елементами дизайну та цікавими технічними рішеннями, що позитивно вплинуло як на зовнішній вигляд, так і на функціональність.

Завдяки компактним розмірам, штурмова гвинтівка Amoeba AR 15 AM-006 Black чудово підходить для страйкбольних баталій у форматі CQB. Її корпус виготовлений з пластику,  посиленого нейлоном, і створює враження металевого — з першого погляду важко впізнати у матеріалів пластик. На корпус нанесені стильні маркування, в тому числі модель, калібр та емблема виробника. З металу, в свою чергу, виготовлені зовнішній стволик та окремі дрібні деталі. Пістолетна рукоятка має ергономічну форму та рельєфну протиковзаючу текстуру, що забезпечує надійне  та комфортне утримання. Інтегрована рукоятка перенесення вогню покращує маневреність в умовах ближнього бою; а кнопка скидання магазину має збільшені розміри для більш зручного застосування.

Легкий пластиковий приклад приводу складається убік. Батарея розташована у верхній частині корпусу. Доступ до регулятора хоп-апу здійснюється традиційно для AR-серії: потрібно потягнути на себе ручку перезарядки, відкривши отвір у вікні викидання гільз.

Привід має верхню рейку RIS формату 22 мм, що дозволяє встановлювати різноманітні додаткові аксесуари — від оптичних прицілів до ліхтариків. Крім того, в конструкції передбачено інтегровані прицільні пристрої. 

Зовнішній стволик має праву (CW) різьбу 14 мм, на неї встановлений муляж гляшника.

Приводи Amoeba Airsoft, включаючи цю модель, мають можливість швидко міняти пружину, не розбираючи корпус гірбокса. Сам гірбокс відноситься до v2, він має посилену конструкцію, невеликі модифікації та вбудовану систему EFCS —  Electronic Firing Control System. Ця система використовується замість стандартного блоку контактів: він керує роботою спускового механізму, забезпечуючи плавність та зменшуючи час реакції на натискання спуску. У конструкції EFCS також передбачено модуль MOSFET. Загалом же ця функція збільшує термін роботи механізмів та дозволяє використовувати батареї високої напруги, в тому числі Li-Po. А використання спеціалізованого програматора для EFCS (продається окремо) дозволяє встановлювати власний набір режимів вогню, в тому числі режим черги з відсічкою по 3 кульки.

Привід поставляється з бункерним магазином на 300 кульок у сталевому корпусі.

УВАГА: батарея та зарядний пристрій до комплекту не входять.

Комплектація: 

- привід;

- магазин;

- інструкція користувача.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~115 / ~91 м/с

Версія гірбоксу: v2 модифікований

Хоп-ап: +, регульований

Довжина: 420 / 655 мм

Довжина внутрішнього стволика: 225 мм

Різьба на стволі: 14 мм, CW

Швидка заміна пружини: +

Додатково: вбудований електронний модуль EFCS з MOSFET

Матеріали: метал, пластик

Вага: 1740 г

Колір: чорний

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 300 куль

Характеристики

Емкость магазина
  • 10 пуль
Калибр
  • 6 мм
Предохранитель
  • Ручной
Тип взвода
  • Автовзвод
Тип прицела
  • Прицельная планка и мушка
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами