Штурмова гвинтівка Amoeba AR 15 AM-006 Balck (Страйкбол 6мм)

Штурмова гвинтівка Amoeba AR 15 AM-006 Balck (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

7 475

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний привід від Amoeba Airsoft, створений на основі відомої серії AR-15. В той же час конструкція приводу була модифікована та доповнена оригінальними елементами дизайну та цікавими технічними рішеннями, що позитивно вплинуло як на зовнішній вигляд, так і на функціональність.

Завдяки компактним розмірам, штурмова гвинтівка Amoeba AR 15 AM-006 Black чудово підходить для страйкбольних баталій у форматі CQB. Її корпус виготовлений з пластику,  посиленого нейлоном, і створює враження металевого — з першого погляду важко впізнати у матеріалів пластик. На корпус нанесені стильні маркування, в тому числі модель, калібр та емблема виробника. З металу, в свою чергу, виготовлені зовнішній стволик та окремі дрібні деталі. Пістолетна рукоятка має ергономічну форму та рельєфну протиковзаючу текстуру, що забезпечує надійне  та комфортне утримання. Інтегрована рукоятка перенесення вогню покращує маневреність в умовах ближнього бою; а кнопка скидання магазину має збільшені розміри для більш зручного застосування.

Легкий пластиковий приклад приводу складається убік. Батарея розташована у верхній частині корпусу. Доступ до регулятора хоп-апу здійснюється традиційно для AR-серії: потрібно потягнути на себе ручку перезарядки, відкривши отвір у вікні викидання гільз.

Привід має верхню рейку RIS формату 22 мм, що дозволяє встановлювати різноманітні додаткові аксесуари — від оптичних прицілів до ліхтариків. Крім того, в конструкції передбачено інтегровані прицільні пристрої. 

Зовнішній стволик має праву (CW) різьбу 14 мм, на неї встановлений муляж гляшника.

Приводи Amoeba Airsoft, включаючи цю модель, мають можливість швидко міняти пружину, не розбираючи корпус гірбокса. Сам гірбокс відноситься до v2, він має посилену конструкцію, невеликі модифікації та вбудовану систему EFCS —  Electronic Firing Control System. Ця система використовується замість стандартного блоку контактів: він керує роботою спускового механізму, забезпечуючи плавність та зменшуючи час реакції на натискання спуску. У конструкції EFCS також передбачено модуль MOSFET. Загалом же ця функція збільшує термін роботи механізмів та дозволяє використовувати батареї високої напруги, в тому числі Li-Po. А використання спеціалізованого програматора для EFCS (продається окремо) дозволяє встановлювати власний набір режимів вогню, в тому числі режим черги з відсічкою по 3 кульки.

Привід поставляється з бункерним магазином на 300 кульок у сталевому корпусі.

УВАГА: батарея та зарядний пристрій до комплекту не входять.

Комплектація: 

- привід;

- магазин;

- інструкція користувача.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~115 / ~91 м/с

Версія гірбоксу: v2 модифікований

Хоп-ап: +, регульований

Довжина: 420 / 655 мм

Довжина внутрішнього стволика: 225 мм

Різьба на стволі: 14 мм, CW

Швидка заміна пружини: +

Додатково: вбудований електронний модуль EFCS з MOSFET

Матеріали: метал, пластик

Вага: 1740 г

Колір: чорний

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 300 куль

Характеристики

Ємність магазина
  • 10 куль
Калібр
  • 6 мм
Початкова швидкість кулі
  • 150
Запобіжник
  • Ручний
Тип взводу
  • Автозвід
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами