Ніж CRKT M16-01KS

Довжина клинка, мм
  • 78
Матеріал клинка

Ніж CRKT M16-01KS

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 48 оцінок )

2 200

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія CRKT широко відома активною співпрацею з ножовими майстрами з різних куточків планети. Навіть у самій компанії працюють близько 40 найталановитіших дизайнерів. Однак, існує ряд дизайнерів, завдяки яким продукція компанії знайшла обличчя і стала відомою у всіх частинах земної кулі. Серед цих людей особливе місце посідає Кіт Карсон.

Складаний ніж CRKT M16-01 Spear Point здатний виконати практично будь-яку роботу в повсякденному житті. Дизайн ножа стилізований під сучасну вогнепальну зброю - гвинтівку M16, що підкреслює пробивні можливості та міцність ножа.

Клинок профілю Spear point виконаний з ромбоподібним перерізом і нагадує наконечник списа, що наділяє його відмінними проникними якостями. Клинок також чудово справляється з акуратним різом.

Виготовлений клинок моделі M16-01KS із популярної високовуглецевої середньохромистої нержавіючої китайської сталі 8Cr13MoV , Сталь добре збалансована щодо міцнісних, ріжучих та антикорозійних властивостей. Тип обробки клинка - EDP ​​(Electro-Deposit Primer) .

Для добування клинка є великий шпенек з насічками як у кнопки скидання магазину гвинтівки M16. Також для розкриття ножа може бути використаний фліппер. Фіксується клинок завдяки класичному замку Frame-Lock .

Рукоятка із сталі 2Cr13 виконана з прямою спинкою і невеликим вигином на черевці, що робить зручним утримання ножа рукою в рукавичці. Уздовж осьової лінії виконані круглі отвори, що надають ножу відомий вигляд. Для носіння ножа в кишені є кліпса, що переставляється.

]]>

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 17
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 78
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».