Ніж Ontario RAT-1 BP Folder (8846)

Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Ніж Ontario RAT-1 BP Folder (8846)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 680

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ontario RAT-1- легендарний складаний ніж, розроблений творчим дуетом - Джеффом Редаллом і Майком Перріном, партнерами компанії Randall's Adventure and Training Team (RAT). Сфера діяльності Рендалла та Перріна – організація курсів виживання в джунглях, що користуються високою популярністю. У колах виживальників Перрін і Рендалл добре відомі, і компанія Ontario, запросивши їх до співпраці, зробила ставку на авторитет підприємства RAT та досвід Джефа Рендалла у створенні ножів для виживання в умовах дикої природи. В результаті було розроблено складаний ніж Ontario RAT Folder Model 1, де RAT скорочена назва фірми Randall's Adventure and Training Team. Абревіатура RAT в російськомовних ножових спільнотах була інтерпретована по-своєму: так з'явилося прізвисько "щур", що міцно закріпилося за популярним фолдером. Ніж Ontario RAT-1 вийшов дуже вдалим, надійним, невибагливим та функціональним. Він надовго увійшов в історію ножового виробництва як один із непорушних стандартів, зразків практичного робочого складаного ножа для виконання найрізноманітніших завдань.

Клинок Ontario RAT-1 - практичный, функциональный Drop-Point (длина лезвия 90 мм, толщина обуха 2.9 мм) со спусками от обуха, за счет чего обеспечивается отменная резучесть. Клинок изготовлен из японской нержавеющей стали AUS-8 с твердостью 55-56 HRC. Клинки из такой стали отличаются прочностью, легко поддаются обработке, хорошо держат заточку, обладают ударной вязкостью. Пятка клинка смещена по отношению к оси лезвия вниз, из-за чего в рабочем положении клинок несколько возвышается над продольной осью рукоятки. Обух в этом месте представляет собой скос с четырьмя поперечными "ступеньками", образующими очень надежный упор для большого пальца. Финишное покрытие клинка - EDP (Electro-Deposit Primer).

Рукоятка ножа виконана на міцних лайнерах із нержавіючої сталі 420J2, накладки – армований скловолокном нейлон GRN (Glass Reinforced Nylon).

Форма рукоятки - пряма, з легким вигином донизу в задній частині, глибоким підпальцевим виїмкою і акуратним "черевцем" на нижній торцевій стороні, дуже зручна в утриманні будь-яким хватом. У рукоятці передбачений отвір для темляка. Ніж змонтований на осьовому вузлі (дистанційна втулка, шайби з фосфористої бронзи та прокладки з фторопласту) та п'яти бонках – дуже міцна конструкція. У робоче положення клинок наводиться за допомогою двостороннього шпенька. Ножовий замок – лайнерного типу. Передбачено захист від випадкового відкриття Detent Ball. Для носіння на ремені або кишені ніж оснащений сталевою, знімною, що переставляється в чотири положення кліпсою.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 2.92
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».