Ніж Benchmade Steep Country Hunter Orange (15006)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90
Вага з піхвами
  • 85 г

Ніж Benchmade Steep Country Hunter Orange (15006)

Продавець:BeBest

4.6/5  ( 63 оцінок )

8 448

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модернізована модель 15006 Steep Country являє собою універсальний фіксований ніж, здатний працювати в будь-який час року і з будь-якими видами матеріалів.Фіксед від Benchmade - це новий погляд на ножі для полювання. Тільки сучасні матеріали для довгого безпечного використання. Особливістю даної моделі є рукоять з теплого прогумованого матеріалу Santoprene, який не ковзає і забезпечує впевнений хват. Це дозволяє працювати мокрими, брудними руками, не побоюючись за якість різу, котра страждає при недостатньо міцному безпечному хваті. Дана модель легше багатьох складничків її вага становить всього 85 грам при загальній довжині 192 мм. При цьому, на відміну від складних мисливських ножів, яким притаманні таки недоліки, як забруднювання замку, трохи менша надійність зважаючи на наявність механізмів, дана модель являє собою впевнену утилітарну класику, але в сучасному дизайні. Прекрасна сталь з відмінною здатністю тримати кромку і не іржавіти, компактні розміри - ось те, що вигідно відрізняє Steep Country Hunter від інших мисливських моделей. Спеціальні насічки на обусі дозволяють тиснути на ніж зверху - завдяки ребристій поверхні пальці не зісковзнуть при сильному тиску. Цей ніж практичний і надійний - сатинове покриття Satin finish захищає клинок від забруднень і приховує дрібні пошкодження, а рукоять виготовлена ​​з міцного термопластика, невосприимчивого до змін температур і хімічних впливів.Пам'ятаючи про точність, оновлена ​​товщина леза і розташування затиску зроблять останній розріз таким же легким, як і перший.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90
Загальна довжина, мм
  • 197
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».