Ніж Benchmade Hidden Canyon Hunter Richlite (15017-1)

Довжина клинка, мм
  • 71
Матеріал клинка

Ніж Benchmade Hidden Canyon Hunter Richlite (15017-1)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 48 оцінок )

10 480

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade Hidden Canyon Hunter 15017-1 - універсальний мисливський ніж, який використовують мисливці по всьому світу для оброблення як великого, так і дрібного видобутку.

Широкий клинок виконаний з крутим вигином кромки, що рівномірно піднімається до вістря. Такий клинок чудово справляється з довгими глибокими розрізами та шкірознімними роботами. На обусі виконані два майданчики з насічками для упору пальцем, що дозволяють добре контролювати глибину розрізу.

Клинок виконаний із преміальної сталі CPM-S90V - високохромиста, високованадієва, корозійностійка порошкова сталь, вироблена концерном Crucible Industries (США). На даний момент є ветераном модельного ряду, який не поступається своїми позиціями в ножовому виробництві. Сплав містить первинні карбіди ванадію, що обмежує механіку лез для ножів, але надає їм високу зносостійкість. Сталь чудово зарекомендувала себе як матеріал для найкращих, найдорожчих авторських та серійних ножів

Cталь CPM-S90V тримає заточування ріжучої кромки довше, ніж S30V, але вона більш тендітна і точити ножі з неї значно складніше. Надзвичайно важко обробляється шліфуванням. На практиці застосування її помітно обмежує максимально досяжна твердість (часто 59-61 HRC).

Рукоятка має повнохвостову конструкцію. Накладки виконані з екологічного матеріалу richlite у поєднанні зі склотекстолітом G10 . Richlite – це композитний матеріал, виготовлений з переробленого паперу. Крутий вигин на черевці утворює виїмки для зручного становища пальців, що сприяє впевненому утриманню ножа. У виступі хвостовика на торці зроблено отвір для темляка.

Ніж Benchmade Hidden Canyon Hunter Richlite комплектується формованими піхвами з кайдекса. Отвори різної форми по краях дозволяють просмикнути шнур або ремінь і закріпити ніж у потрібному місці під зручним кутом.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 3.05
Довжина клинка, мм
  • 71
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».