Мотор G&G Original Motor Long (18000 RPM)

Оставить отзыв

Код:  337989157

Мотор G&G Original Motor Long (18000 RPM)

Оставить отзыв

Код:  337989157

Продавец:Active Service

5/5  ( 30 оценок )

1 338

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Електромотор для страйкбольних приводів AEG, з довгим штоком, призначеним для гірбоксів версії v2.

Мотор G&G Original Motor Long (18000 RPM) має загальне призначення. Він забезпечує середні показники швидкості та крутного моменту (18 000 обертів на хвилину і 1,8 кг/см відповідно) та найкраще працює з пружинами потужністю від М100 до М120. Інакше кажучи, ця модель не розрахована на тюнінг потужності чи скорострільності — вона призначена на заміну моторам, що поставляються у стоковій комплектації більшості приводів у форматі штурмових гвинтівок та пістолетів-кулеметів. У той же час виріб відрізняється високою загальною якістю та надійністю; так що його встановлення може, як мінімум, помітно збільшити термін служби приводу та його стійкість до високих навантажень.

Стосовно сумісності слід зазначити, що довгий шток мотора розрахований на гірбокси версії v2. Такі гірбокси можна зустріти, зокрема, в репліках M4/M16, MP5 (крім MP5K та MP5PDW), G3 та P90. При цьому оригінально мотор створений перш за все для високоякісних приводів серії GT від G&G; однак це не заважає використовувати його і в продукції інших виробників.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: для збільшення початкової швидкості вам знадобиться не лише мотор, але й відповідна пружина, а також батарея. А перед встановленням цих деталей потрібно переконатися, що інша “нутрянка” приводу також має характеристики, придатні для роботи на підвищеній потужності — перш за все достатній запас міцності.

Характеристики:

Форм-фактор: long
Сумісність: гірбокси v2 (M4 / M16, H&K MP5, АТ SCAR-L, H&K G3, Magpul Masada тощо)
Спеціалізація: немає (загальна)
Швидкість обертання: 18000 об./хв
Крутний момент: 1,8 кгс/см
Матеріал: метал, пластик
Вага: ~150 г

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами