Мотор G&G Original Motor Long (18000 RPM)

Мотор G&G Original Motor Long (18000 RPM)

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

1 338

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Електромотор для страйкбольних приводів AEG, із довгим штоком, призначеним для гірбоксів версії v2.

Мотор G&G Original Motor Long (18000 RPM) має загальне призначення. Він забезпечує середні показники швидкості та крутного моменту (18 000 обертів на хвилину і 1,8 кг/см відповідно) та найкраще працює з пружинами потужністю від М100 до М120. Інакше кажучи, ця модель не розрахована на тюнінг потужності чи скорострільності — вона призначена на заміну моторам, що постачаються у комплектації більшості приводів у форматі штурмових гвинтівок та пістолетів-кулеметів. У той же час виріб відрізняється високою загальною якістю та надійністю; так що його встановлення може, як мінімум, помітно збільшити термін служби приводу та його стійкість до високих навантажень.

Щодо сумісності слід зазначити, що довгий шток двигуна розрахований на гірбокси версії v2. Такі гірбокси можна зустріти, зокрема, у репліках M4/M16, MP5 (крім MP5K та MP5PDW), G3 та P90. При цьому оригінально мотор створений для високоякісних приводів серії GT від G&G; однак це не важає використовувати його у продукції інших виробників.

ЗВЕРНІТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: для збільшення початкової швидкості вам знадобиться не тільки мотор, але й відповідна пружина, а також батарея. А перед встановленням цих деталей потрібно переконатися, що інша “нутрянка” приводу також має характеристики, придатні для роботи на підвищеній потужності — перш за все достатній запас міцності.

Характеристики:

Форм-фактор: long
Сумісність: гірбокси v2 (M4/M16, H&K MP5, АТ SCAR-L, H&K G3, Magpul Masada тощо)
Спеціалізація: немає (загальна)
Швидкість обертання: 18000 об/хв
Крутний момент: 1,8 кгс/см
Матеріал: метал, пластик
Вес: ~150 г

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами